Έρωτας Φυγάς: «Μακάρι η σφαίρα να έβρισκε εμένα, όχι αυτόν..»

 

Έρωτας Φυγάς: «Μακάρι η σφαίρα να έβρισκε εμένα, όχι αυτόν..»

 

Λίγο πριν το συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν, της σειράς “Έρωτας Φυγάς” ο Ιάσονας θα δεχτεί τρεις σφαίρες από την αγαπημένη του σύζυγο.Έρωτας Φυγάς: «Μακάρι η σφαίρα να έβρισκε εμένα, όχι αυτόν..»

Το ζευγάρι θα περάσει πάρα πολύ άσχημα, με τη σχέση τους να περνά για ακόμη μια φορά κρίση.

Μόλις ο Ιάσονας μάθει πως η Αλεξάνδρα κάνει τα πάντα, για να βλέπει τον Μάρκο, θα χάσει το μυαλό του. Αμέσως, θα αρπάξει το όπλο, θα την σύρει σε ένα δάσος και θα απειλήσει να την σκοτώσει. Βέβαια, δε θα το κάνει, θα δειλιάσει, θα απομακρυνθεί από κοντά της..Έρωτας Φυγάς: «Μακάρι η σφαίρα να έβρισκε εμένα, όχι αυτόν..»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Δήμητρα: «Πρόσεξε, γιατί αν το συνεχίσεις…»

Η Αλεξάνδρα, θολωμένη κι απελπισμένη, θα επιστρέψει στο αρχοντικό σε τραγική κατάσταση. Ο Ιάσονας θα της φωνάξει πως δε θα ξανά δει τα παιδιά της, ποτέ! Τότε εκείνη, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της, θα τον πυροβολήσει στο στήθος!

Ο Ιάσονας θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αφαιρέσουν τις σφαίρες, στον Έρωτα Φυγά. Η Αλεξάνδρα θα μπει στη φυλακή και η Μαργέτα θα γονατίσει έξω από την πόρτα του ιατρείου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

“Έπρεπε να πυροβολήσει εμένα, όχι αυτόν!”, θα πει με δάκρυα στα μάτια. Ο Στέφανος θα τρέξει στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να της δώσει κουράγιο, όμως όλα θα είναι μάταια. Θα καταφέρει ο Ιάσονας να επιβιώσει από το χτύπημα;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *