Η Μάγισσα: Λίγο πριν πεθάνει, ο Βρώτσος αποκαλύπτει ότι…

 

Η Μάγισσα: Λίγο πριν πεθάνει, ο Βρώτσος αποκαλύπτει ότι…

Η Μάγισσα: Λίγο πριν πεθάνει, ο Βρώτσος αποκαλύπτει ότι…

 

Συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», καθώς λίγο πριν πεθάνει ο Ιωάννης Βρώτσος αποκαλύπτει κάτι που αφορά τον Μιχαήλ και βάζει «φωτιά» στον πύργο των Λασκαραίων.

Ο Θράσος που από την αρχή δεν είχε δει με καλό μάτι τον ερχομό του Μισέλ, υποπτεύεται πως άλλοι είναι οι λόγοι που επιμένει να μένει στον πύργο.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ανακαλύπτει πως η γυναίκα του τον απατά με τον Γάλλο αρχαιολόγο και ο αδίστακτος άντρας τον σκοτώνει και στήνει ολόκληρο σχέδιο για την εξαφάνισή του. Τη στιγμή που όλοι αναρωτιούνται που μπορεί να έχει πάει και γιατί έφυγε ξαφνικά, η Σκεύω στεναχωριέται γιατί νομίζει ότι την πρόδωσε και την παράτησε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρχίζει να τρέμει μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Εντωμεταξύ ο πατέρας του Κοσμά ο Ιωάννης Βρώτσος που είναι βαριά άρρωστος, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που τον βαραiνει!

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή όπως θα δούμε στη «Μάγισσα», αποκαλύπτει το πώς ο ίδιος υπό την καθοδήγηση του Μιχαήλ προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο Λάσκαρη ώστε να πεθάνει και ο Μιχαήλ να αναλάβει καπετάνιος της οικογένειας.

Η αποκάλυψη αυτή βέβαια θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων και η κυριαρχία του Μιχαήλ αρχίζει σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος της όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη βάζει ταφόπλακα στην σχέση Στάθη – Αρετής

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *