Σασμός: Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς φαντάζει όνειρο μακρινό

Νέες ανατροπές έρχονται στη σειρά «Σασμός», που θα αλλάξουν ξανά τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς τόσο η Καλλιόπη όσο και ο Σταύρος θα βάλουν εμπόδια στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς.

Τους βάζουν εμπόδια ξανά…

Μια νέα αρχή στη ζωή τους είναι έτοιμοι να κάνουν η Αργυρώ με τον Αστέρη και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου για να ζήσουν πλέον όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με το παιδί τους. Η Καλλιόπη τελικά δέχεται με αγάπη τον Πετράκη στην οικογένεια της, ενώ τα αισθήματα της για την Αργυρώ φαίνεται ότι δεν μπορούν να αλλάξουν και δεν μπορεί να την δεχτεί για νύφη της.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μαλακώσει την Καλλιόπη, αφού για το νέο βήμα στη ζωή του θέλει την ευχή της μητέρας του και πράγματι τελικά καταφέρνει και η σκληρή Καλλιόπη αναθεωρεί μεν, αλλά από την άλλη βάζει τους δικούς της όρους.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Έτσι θα ζητήσει από την Αργυρώ να πάρει το παιδί και να πάει να μείνει στο σπίτι της, για να γίνουν οικογένεια, κάτι που ήταν ξαφνικό για την Αργυρώ, η οποία θέλει να το σκεφτεί λίγο, καθώς μια τέτοια κίνηση δεν ξέρει τι προβλήματα μπορεί να φέρει…

Η Αργυρώ πηγαίνει και το λέει στη γιαγιά Ειρήνη και εκείνη οργίζεται που οι Σταματάκηδες εισβάλουν στην οικογένειά της όλο και πιο πολύ. Νιώθει πως έρχονται νέες καταιγίδες και πραγματικά θα επιβεβαιωθεί σύντομα.

Εντωμεταξύ η Καλλιόπη, λέει στον Αστέρη και την Αργυρώ ότι για να δώσει την ευχή της θα πρέπει πρώτα ο Πετράκης να πάρει το επίθετο του πραγματικού του πατέρα και να γίνει Σταματάκης. Για αυτό ο Αστέρης αναγκάζεται να μιλήσει με τον Σταύρο για να προχωρήσει στις απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε ο Πετράκης να αλλάξει επίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Ο Σταύρος όμως μόλις ακούει τον λόγο που τον πήρε ο Αστέρης εξοργίζεται και του απαντά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και ο Αστέρης, ταραγμένος, ενημερώνει την Αργυρώ.

Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ στη σειρά «Σασμός», θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν το θέμα που προέκυψε, αλλά ο Σταύρος και η Καλλιόπη δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω και έτσι το ζευγάρι είναι απεγνωσμένο, καθώς ο γάμος τους και πάλι φαντάζει απλά επιθυμία αυτή τη στιγμή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *