Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Τον Φίλιππο Από Θάνατο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Τον Φίλιππο Από ΘάνατοΗ Γη της Ελιάς spoiler: Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου για Στεφανέους και Καπερνάρους. Ο Φίλιππος έχει βγει εκτός εαυτού στην γη της ελιάς, με τον Λυκούργο και την Μαργαρίτα να κάνουν τα πάντα για να τον συνεφέρουν.

  • Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα σώζει τον Φίλιππο από θάνατο

Η Χάιδω έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θέλει να καταστρέψει τον Στάθη, με κάθε κόστος. Στέκεται απέναντί του και ξεκινάει τις απειλές, διαλύοντας τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του.

Αφού τον κατηγορήσει για την απόπειρα δολοφονίας της, πηγαίνει στην Αρετή και ομολογεί πως ο άντρας της έχει ερωμένη την Ιουλία. Εκείνη βγαίνει χαμένη στους δρόμους και παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα. Η μεγάλη μπόρα έχει ξεσπάσει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σπαράζει στη δίκη – Κατάθεση Σοκ

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως η μητέρα του έβλαψε την οικογένεια της Βασιλικής. Βλέπει την αγαπημένη του να υποφέρει, προσπαθώντας να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια που άφησαν πίσω οι απανωτές βόμβες της Χάιδους.

Μιλάει στην μητέρα του, με εκείνη να μένει σταθερή στις απόψεις της. Δε θέλει να ακούσει λέξη. Ο Νικόλας βγαίνει από την φυλακή και ένοχοι είναι ξανά οι Καπερνάροι. Οι βεντέτα για την Χάιδω συνεχίζεται.

Μη μπορώντας να την συνετίσει άλλο, ο Φίλιππος μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει. Παρατάει τόσο το σπίτι του, όσο και τα κτήματα. Θέλει να φύγει μακριά από την μητέρα του, να ηρεμήσει. Οι ενοχές, όμως, τον βαραίνουν…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης ξεμπροστιάζει τον Θανάση

Η Μαργαρίτα βλέπει πως ο Φίλιππος έχει χάσει το μυαλό του, στην γη της ελιάς. Όταν εκείνος το σκάει, η Μαργαρίτα τρέχει να τον βρει, να τον βοηθήσει, να τον ηρεμήσει… Πράγματι, την τελευταία στιγμή, τον αποτρέπει από την μοιραία πράξη.

Μαζί επιστρέφουν πίσω. Η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος στέκονται δίπλα στην οικογένεια, προσπαθώντας να βοηθήσουν όσο μπορούν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *