Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ομολογεί τον φόνο στα σκαλιά της εκκλησίας

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ομολογεί τον φόνο στα σκαλιά της εκκλησίας

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς καθώς θα δούμε την Ευτυχία να ομολογεί τον φόνο στα σκαλιά της εκκλησίας, την ώρα που πάει να παντρευτεί τον Κουράκο.Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ομολογεί τον φόνο στα σκαλιά της εκκλησίας

 

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Κουράκος ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, όμως μέσα του παλεύει με τα συναισθήματα του και την ηθική, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό τμήμα, ωστόσο εκείνη δε γνωρίζει τίποτα.

Όλα είναι έτοιμα, το νυφικό και οι μπομπονιέρες τους και η Ευτυχία οργανώνει και το μπάτσελορ που θα γίνει στο καφενείο του Πότη, την ώρα που ο Κουράκος παίρνει τα αποτελέσματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Μυρτάλη τα χάνει όλα και καταστρέφεται

Τελικά, το αίμα που βρέθηκε στον τοίχο  είναι της Ευτυχίας. Έτσι, έρχεται η στιγμή που πρέπει να δώσει μάχη μέσα του, αν θα υπερισχύσουν όλα όσα νιώθει για την Ευτυχία ή αν κάνει το καθήκον του.

 

Η Ευτυχία ομολογεί τον φόνο στα σκαλιά της εκκλησίας στη Γη της Ελιάς

«Θέλω το δείγμα να συγκριθεί αυτή τη φορά με του Ανέστη Δρακουλάκου και θέλω την απάντηση άμεσα», λέει χαρακτηριστικά.

Το ίδιο βράδυ, ωστόσο, όλα τα κορίτσια της Αρεόπολης γλεντάνε με την Ευτυχία για το μπάτσελορ. Μάλιστα, στο προτελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που αγάπησε και θέλησε να κάνει οικογένεια μαζί της είναι αυτή που σκότωσε τον Ανέστη και φυσικά διαλύονται όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Διαλύεται η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς

Τελικά, όμως, τον δρόμο στο αδιέξοδο θα τον δείξει η ίδια η Ευτυχία.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ντυθεί νύφη, σύμφωνα με το περιοδικό, ομολογεί τα πάντα, όπως και την αγάπη που έχει για εκείνον που δεν θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Τελικά, θα εγκαταλείψει οριστικά τη Μάνη, αφήνοντας για τον τρίτο κύκλο τον Κουράκο να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει ότι συνέβη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *