Η Γη της Ελιάς: Επόμενα επεισόδια: Όλες οι εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας

Η Γη της Ελιάς: Επόμενα επεισόδια: Όλες οι εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας

Η Γη της Ελιάς: Επόμενα επεισόδια: Όλες οι εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά  του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Επεισόδιο 48
Κυριακή

Η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί την Χάιδω και την Ισμήνη. Ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωσταντίνου αναβάλει το μυστήριο για μία εβδομάδα. Ο Κουράκος εκνευρίζεται με την απόφαση της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική και ο πόθος του για την Ευτυχία μεγαλώνει.

Η Αλκμήνη αρνείται να ξαναπατήσει στο εργαστήριο καλλυντικών ενώ ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθήνας, όπου διαμένει η σύζυγος του, αιφνιδιάζοντάς την Χάιδω και την Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί.

Επεισόδιο 49
Δευτέρα

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθήνα την Χάιδω και την Μαργαρίτα οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή την σκότωσε ο άντρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μανού μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί.

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, η Ασπασία συναντά στο δρόμο την Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τις βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η η Αγγελική είναι κόρη του.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Θέλουν να πάρουν το παιδί από τη μητέρα του

Επεισόδιο 50
Τρίτη

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδώθει στον αστυνόμο για το φόνο του Ανέστη παρά την προσπάθεια της Άννας να την μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει απο την Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να τα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του.

 

Επεισόδιο 51
Τετάρτη

Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μανού. Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο οδηγός του τροχαίου κατηγορεί τον Φίλιππο

Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα ο όποιος θέλει να του ανακαίνισει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί, την ώρα που η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

Επεισόδιο 52
Πέμπτη

Η Αθήνα εκνευρίζεται με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως θα μείνει μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσα τους.

Η Ισμήνη κάνει εργένικο πάρτι στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, εκτός από την Μυρτάλη την οποία δεν έχουνε καλέσει. Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο debate με τον Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς: Επόμενα επεισόδια: Όλες οι εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *