Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Επεισόδιο 48
Κυριακή

Η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί την Χάιδω και την Ισμήνη. Ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωσταντίνου αναβάλει το μυστήριο για μία εβδομάδα. Ο Κουράκος εκνευρίζεται με την απόφαση της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική και ο πόθος του για την Ευτυχία μεγαλώνει.

Η Αλκμήνη αρνείται να ξαναπατήσει στο εργαστήριο καλλυντικών ενώ ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθήνας, όπου διαμένει η σύζυγος του, αιφνιδιάζοντάς την Χάιδω και την Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί.

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας επιστρέφει για να διαλύσει την Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 49 στις 21/11/2022
Επεισόδιο 49
Δευτέρα

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθήνα την Χάιδω και την Μαργαρίτα οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή την σκότωσε ο άντρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μανού μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί.

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, η Ασπασία συναντά στο δρόμο την Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τις βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η η Αγγελική είναι κόρη του.

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα δέχεται πρόταση γάμου πριν τη φυλακή;

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 50 στις 22/11/2022
Επεισόδιο 50
Τρίτη

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδώθει στον αστυνόμο για το φόνο του Ανέστη παρά την προσπάθεια της Άννας να την μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει απο την Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να τα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του.

 

Η γη της ελιάς: : Η Ευτυχία ομολογεί την δολοφονία του Ανέστη

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 51 στις 23/11/2022
Επεισόδιο 51
Τετάρτη

Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μανού. Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο.

Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα ο όποιος θέλει να του ανακαίνισει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί, την ώρα που η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος σαπίζει τον Σωκράτη στο ξύλο: «Θα πεθάνεις»

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 52 στις 24/11/2022
Επεισόδιο 52
Πέμπτη

Η Αθήνα εκνευρίζεται με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως θα μείνει μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσα τους.

Η Ισμήνη κάνει εργένικο πάρτι στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, εκτός από την Μυρτάλη την οποία δεν έχουνε καλέσει. Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο debate με τον Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 53 στις 27/11/2022
Επεισόδιο 53
Κυριακή

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη) η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε συγγενείς και φίλους. Κι ενώ ο εισαγγελέας μένει πλέον στην Αρεόπολη η αιφνίδια επίσκεψη του Σωκράτη ταράζει τον Ισίδωρο, το Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς η Αγγελική δείχνει να τον έχει συμπαθήσει πολύ.

Η Μυρτάλη από την άλλη θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη ζητώντας της να βρίσκεται στο σπίτι όταν θα ντυθεί νύφη. Ο εισαγγελέας συναντά την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και αργότερα Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά ότι αγαπάει ακόμα τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η καριέρα της Βασιλικής εκτοξεύεται

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 54 στις 28/11/2022
Επεισόδιο 54
Δευτέρα

Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Μαρίνα παίρνουν μεγάλη ταραχή. Μαθαίνουν ότι ο Σωκράτης κοινοποίησε στο ίδρυμα την αγωγή αναγνώρισης της πατρότητας της Αγγελικής. Η ημέρα του γάμου του Κωσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στο γαμπρό.

Παρόντες στον γάμο αλλά και την βάφτιση που θα ακολουθήσει θα είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο όποιος αρνείται να παρευρεθεί λόγο Κωσταντίνου ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής. Από την άλλη ο Στάθης θυμάται που έχει ξαναδεί τον άντρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Δεν σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει τον άνθρωπο προκειμένου να βεβαιωθεί.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 55 στις 29/11/2022
Επεισόδιο 55
Τρίτη

Ο Φίλιππος λέει στην Βασιλική πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι τους. Όταν το ανακοινώσουν στην Χάιδω η αντίδραση της θα της εκπλήξει. Η Αθήνα συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο για να φτιάξει τη ζωή της με το Στάθη, ενώ η Ειρήνη και η Ασπασία κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για την σχέση τους.

Ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί παρά την απαίτηση του Κουράκου να μην ανακατεύεται στις δουλειές τις αστυνομίας. Ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και να πάρει τα μέτρα του. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση αλλά δεν τολμάει να το πει στην Βασιλική για να μην τις φέρει σε ρήξη με την ξαδέρφη της.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Σωκράτη στη σειρά

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 56 στις 30/11/2022
Επεισόδιο 56
Τετάρτη

Ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη βάζει φυλακές να φροντίζουν το σπίτι, την ώρα που ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι του μέλιτος του Κωσταντίνου και η Ισμήνη απογοητεύεται. Η Αθηνά εξακολουθεί να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφασίζει να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους.

Παράλληλα το ρήγμα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιουλία όλο βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κράτα αποστάσεις από εκείνον. Ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του να πλησιάσει την Μυρτάλη και όλα δείχνουν πως εκείνη θα πέσει στην παγίδα του.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Ειρήνη είναι αδέρφια

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 57 στις 1/12/2022
Επεισόδιο 57
Πέμπτη

Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στην Χάιδω και εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης μετά από την σύσταση του Κουράκου τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση και θα αφήσει την αστυνομία να το χειριστεί.

Ο Ισίδωρος προσλαμβάνει οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μιχάλης συνηδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσης του με την Αθήνα δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο από Σωκράτη: «Η Αγγελική θα έρθει μαζί μου»

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *