Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παραδέχεται πως της αρέσει ο Χρήστος

Μυρτάλη και Χρήστος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, γευματίζουν μαζί και αρχίζουν σιγά σιγά να ανοίγονται ο ένας με τον άλλον. Το νέο ερωτικό ειδύλλιο της Μάνης είναι γεγονός καθώς και οι δυο δείχνουν να γοητεύονται αρκετά. Η Μυρτάλη, όπως θα δούμε και απόψε θα μιλήσει ανοιχτά στην Μαρίνα για αυτά που νιώθει για τον Χρήστο. Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παραδέχεται πως της αρέσει ο Χρήστος

Μυρτάλη και Χρήστος έρχονται κοντά στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος μπουκάρει έξαλλος στο σπίτι της Μαρίνας

Με αργά και σταδιακά βήματα οι δυο ήρωες έρχονται κοντά όπως βλέπουμε. Ο Χρήστος, ακόμα έχει τους ενδοιασμούς του όσον αφορά αυτή την σχέση καθώς ισχυρίζεται πως η Αερόπολη είναι ένας πολύ μικρός τόπος και δεν θέλει ακόμα να μαθευτεί τίποτα. Ο ίδιος όπως λέει και απόψε στον Λυκούργο, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.

Η Γη της Ελιάς: Άσχημο το τέλος για Ιουλία και Γιώργη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139, 140

Η Μυρτάλη από την άλλη, παραδέχεται στην Μαρίνα, πως ο Χρήστος της αρέσει καθώς έχει αυτό το άνετο και το ατίθασο στον χαρακτήρα του που την γοητεύει κατά πολύ μάλιστα. Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα ακούγοντάς την; Θα συμφωνήσει ή όχι με αυτή την σχέση; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως ο Χρήστος και η Μυρτάλη θα απασχολήσουν κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό της σειράς Η Γη της Ελιάς, στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *