Σασμός – Ο Γεράσιμος πιάνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»

Σασμός – Ο Γεράσιμος πιάνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»Η στιγμή της αποκάλυψης έφτασε. Ο μπάτσος καρφί αποκαλύπτεται απόψε στην σειρά Σασμός και την αποκάλυψη την κάνει το νέο μέλος του Αστυνομικού Τμήματος, ο Γεράσιμος, ο οποίος μετά το φιάσκο της αποτυχημένη αποστολής που είχε καθήκον να βγάλει εις πέρας, ορκίστηκε πως θα τον ανακαλύψει ο κόσμος να χαλάσει. Πως αντιδρά ο Αντώνης μόλις μαθαίνει ποιος είναι;  Σασμός – Ο Γεράσιμος πιάνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»

Τι θα δούμε απόψε 21/3 στον Σασμό;

Σασμός – Ο Γεράσιμος πιάνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Μουρμούρα: Γνωρίζει τη νέα του γυναίκα σε γραφείο κηδειών

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος απόψε στην σειρά Σασμός θα ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη. Θα παραδεχτεί ο σπιούνος της Καλλιόπης πως ήταν βαλτός από αυτή και ότι αφορούσε τους Σταματάκηδες και την υπόθεση του Αστέρη της τα έλεγε ή όχι; Η συνέχεια επί τις οθόνης μας..  Σασμός – Ο Γεράσιμος πιάνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Ιωάννα δίνει εντολή ξυλοδαρμού για την Αλίκη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *