Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος χωρίζει τη Βικτώρια

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος χωρίζει τη ΒικτώριαΤα πάνω κάτω έρχονται στο νέο επεισόδιο του «Παράδεισου των Κυριών» αφού ο Χριστόφορος χωρίζει τη Βικτώρια μία και καλά.

Παράδεισος των Κυριών

Όλα ξεκινούν όταν η σχέση τους αποκαλύπτεται. Αργά ή γρήγορα αυτός ο μυστικός δεσμός θα ερχόταν στην επιφάνεια. Αυτό που δεν υπολόγιζαν οι δύο ήρωες είναι ότι θα έρχονταν αντιμέτωποι με τα παιδιά του Μπουραντά. Ο Άγης πιάνει στα πράσα τον πατέρα του με τη θεία του και τότε όλα αλλάζουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρωταγωνίστρια σε ταινία

Ο Άγης κι η Αμαλία γίνονται έξω φρενών με τον Χριστόφορο που διατηρούσε κρυφή σχέση με τη Βικτώρια στον «Παράδεισο των Κυριών». Δεν διστάζουν να του δείξουν την απογοήτευση, τη λύπηση, αλλά και την αηδία που νιώθουν για το πρόσωπό του.

«Με τον άντρα της αδερφής σου; Είναι τρελό!», φωνάζει η Αμαλία. «Πραγματικά έχω αηδιάσει», τους λέει ο Άγης και τότε ο Χριστόφορος παίρνει μία πολύ σημαντική απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πάντα ήθελα ένα παιδί από σένα»

«Αυτή τη φορά τελειώσαμε. Οριστικά», λέει ο Μπουραντάς στην Βικτώρια, η οποία του τονίζει ότι δεν την αγάπησε ποτέ. Θα καταφέρει ο Χριστόφορος να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών του; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Βικτώριας; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *