Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει ο Κωνσταντίνος – Ράκος η Ισμήνη

Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την Αστυνομία, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος με την κατάστασή του να είναι αρκετά κρίσιμη.

Ο Κωνσταντίνος εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της, μόνη της. Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματά του, δηλώνοντας έτσι τον οριστικό τους χωρισμό. Η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο για το συμβάν, αλλά τον παρακαλεί να αποκρύψουν την αιτία του χωρισμού από τον Ισίδωρο. Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την Αστυνομία, μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα. Ο Θανάσης κάνει μήνυση στην Αρετή για επίθεση εις βάρος του και η Δήμητρα αναγκάζεται να τη συλλάβει. Ο Μιχάλης στέλνει λουλούδια στην Αθηνά προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *