Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ιουλία Και Μυρτάλη Δίνουν Έναν Τελευταίο Αγώνα Πριν Τη Δίκη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ιουλία και Μυρτάλη δίνουν έναν τελευταίο αγώνα πριν τη δίκηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ιουλία Και Μυρτάλη Δίνουν Έναν Τελευταίο Αγώνα Πριν Τη Δίκη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Προκειμένου να καταφέρουν να βρουν άμεσα μία λύση σχετικά με τη δίκη, η Ιουλία και η Μυρτάλη πραγματοποιούν ένα σύντομο ταξίδι, στην γη της ελιάς. Στόχος τους είναι να αποδυναμώσουν την Αθηνά, παίρνοντας στα χέρια τους όλα όσα τους ανήκουν.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ιουλία και Μυρτάλη δίνουν έναν τελευταίο αγώνα πριν τη δίκη

Έτσι, θεία και ανιψιά ταξιδεύουν στην Αθήνα. Εκεί, θα συναντήσουν τον ντετέκτιβ που είχε ορίσει ο Ιπποκράτης Βρεττάκος να παρακολουθεί την Αθηνά, λίγο πριν αυτός πεθάνει. Θεωρούν πως η αποκάλυψη αυτή θα είναι ένα δυνατό κλειδί στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης είναι ο αδελφός του Αλέξη?

Εάν ο ντετέκτιβ τους αποκαλύψει όλα όσα είδε με τα μάτια του, η νίκη τους είναι δεδομένη. Θα είναι, όμως, τόσο απλό όσο φαίνεται; Η Ιουλία και η Μυρτάλη δίνουν έναν τελευταίο αγώνα πριν τη δίκη, στην γη της ελιάς.

 

Η Μυρτάλη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να βρει ξανά τον εαυτό της. Ο Αλέξης είναι εξαφανισμένος, με την Μαργαρίτα να ανησυχεί πως το παιδί της αυτοκτόνησε. Η Μυρτάλη είναι ελεύθερη στη Μάνη, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει όσα έγιναν.

Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με κάθε τρόπο. Ψάχνει να βρει τη δύναμη μέσα της, για να αντιμετωπίσει την Αθηνά στο δικαστήριο. Στο πλευρό της είναι οι συγγενείς της, αλλά και ο Λυκούργος, ο οποίος είναι έτοιμος για τη δικαστική αυτή διαμάχη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Αγαθή μαχαιρώνει την Θεοφανώ

Η Ιουλία της προτείνει να πάνε στην Αθήνα, για να βρουν έναν ντετέκτιβ που είχε βάλει ο Ιπποκράτης στην Αθηνά. Πράγματι, θεία και ανιψιά φτάνουν στο γραφείο τους, με την ελπίδα να φτάσουν κοντά στην αλήθεια…

Εκείνος, αρνείται να μιλήσει. Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *