Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες οι συνεδρίες για τη Μυρτάλη στον ψυχολόγο

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες οι συνεδρίες για τη Μυρτάλη στον ψυχολόγοΔύσκολες στιγμές ετοιμάζεται να περάσει ξανά η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς», καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με τον εαυτό της όταν ξεκινήσει συνεδρίες με ψυχολόγο.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Μυρτάλη έχει βρεθεί ολομόναχη στη Μάνη. Ο μόνος άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα της είναι ο Αλέξης, ο οποίος όμως έχει εμμονή μαζί της. Όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι την έχουν παρατήσει, αφού έχει μετατραπεί σε μία αδίστακτη επιχειρηματίας που δεν σκέφτεται κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό της.

Πρώτα απομάκρυνε τις φίλες της, την Ισμήνη και τη Μαρίνα και τώρα τον Χρήστο, ο οποίος την πιάνει στα πράσα με τον Αλέξη. Την ίδια στιγμή, η οικογένειά της είναι έξω φρενών και υπάρχουν συχνά ξεσπάσματα από τον Ισίδωρο, το Μάνο και την Ιουλία.

Έτσι, η Μυρτάλη θα πάρει την απόφαση να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο για να βγάλει τα εσώψυχά της, στη «Γη της Ελιάς». Εκεί, όμως, θα έρθει αντιμέτωπη με τον εαυτό της και τις σκληρές αλήθειες που αρνείται να κοιτάξει κατάματα.

Ο ψυχολόγος θα την κάνει να δει ότι κι εκείνη έχει φερθεί πολύ άσχημα στους γύρω της, κάτι που η ίδια η Μυρτάλη θα αρνηθεί να παραδεχτεί. Η νεαρή Βρεττάκου θα δυσκολευτεί να ανοιχτεί και να μιλήσει για τα πραγματικά της συναισθήματα. Κάποια στιγμή, όμως, θα αναγκαστεί να δει την αλήθεια γυμνή και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις!

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Σασμός: Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του

Αφήστε μια απάντηση