Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμουςΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Μεγάλος γολγοθάς περιμένει την Μυρτάλη στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, και όχι μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στην επαγγελματική, καθώς η υπεροψία και η αλαζονεία που την διακατέχει έχει θολώσει την κρίση της, και θα κάνει μία κίνηση στην Γη της Ελιάς που θα της αποβεί μοιραία…

Σύμφωνα λοιπόν με spoilers, η ηρωίδα θα πέσει στην παγίδα του Δημοσθένη, ο οποίος φυσικά με την βοήθεια της εξίσου πανούργας συζύγου του, θα προσπαθήσει να την κοροϊδέψει με απώτερο σκοπό να έχει την τεράστια περιουσία που φέρει η χρυσή κληρονόμος των Βρεττάκων.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια. Επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Την πλησιάζει φιλικά στην αρχή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα, και με συγκεκριμένες κινήσεις του θα την πείσει να περάσει η περιουσία της στο όνομά του!

Σεισμός θα έρθει στην σειρά μόλις γίνει αντιληπτό τι έκανε και όταν η Μυρτάλη καταλάβει ότι του έδωσε στο πιάτο τα πάντα! Η αντίδρασή της…στις οθόνες μας!

Από την αγαπημένη ηρωίδα της πρώτης σεζόν, η Μυρτάλη έχει καταλήξει να είναι ένας αρκετά αντιπαθής χαρακτήρας στο τηλεοπτικό κοινό στην Γη της Ελιάς, το οποίο πλέον δεν αντέχει με τα ερωτικά της αλλά ούτε με την απαίσια συμπεριφορά της, η οποία απομάκρυνε από κοντά της μέχρι και την Μαρίνα…

Τώρα τα πράγματα φαίνεται να είναι εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη, αλλά στο τέλος θα δει μία χαραμάδα αισιοδοξίας και θα επιστρέψει στον παλιό καλό της εαυτό, και στην ηρωίδα που πρωτογνωρίσαμε και όλοι αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Χρυσαυγή ξεψυχά μαζί με το παιδί του Θεριανού

Πλέον όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, και με το δίκιο τους καθώς μόνο χαρούμενο και καλό άτομο δεν δείχνει, και ένας ένας εξαφανίζονται από κοντά της όλοι!

Η Μυρτάλη λίγο πριν να είναι πολύ αργά θα αντιληφθεί πως δεν έχει κανέναν δίπλα της, και θα αρχίσει να σκέφτεται που έχει φταίξει και τα πράγματα πήγαν έτσι!

Σιγά σιγά θα αρχίσει να προσεγγίζει μετανιωμένη όλα τα αγαπημένα της άτομα αλλά και την οικογένειά της, ζητώντας συγγνώμη! Ποιοι θα την δεχτούν και ποιοι όχι; Η συνέχεια στις οθόνες μας…Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *