Σασμός: Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του

Σασμός: Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του

Η Νάντια έχει εισβάλλει για τα καλά στις ζωές των πρωταγωνιστών του «Σασμού» κι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Μανόλη. Σύντομα οι δυο τους θα αναπτύξουν σχέση την οποία δε θα αργήσουν να “επισημοποιήσουν”.Σασμός: Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του

ΣΑΣΜΟΣ

Ο Μανόλης μετά την επιστροφή του από την Αθήνα έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Φυσικά βοήθησε η εξομολόγησή του στον παπά Μιχάλη, αφού έβγαλε από μέσα του αυτό το βάρος που τόσο πολύ τον ταλαιπωρούσε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τα πολλά πάρε δώσε που έχει με τον Ευθύμη και τον Λευτέρη τον έφεραν κοντά στη Νάντια, η οποία ήρθε στην Κρήτη με έναν και μοναδικό σκοπό: να ανακαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

 

Φυσικά, όμως, οι έρωτες ποτέ δε λείπουν από τις ζωές των νέων παιδιών κι έτσι η Νάντια από τη στιγμή που γνώρισε τον Μανόλη γοητεύτηκε στο «Σασμό». Οι δυο τους δε θα αργήσουν να γίνουν ζευγάρι κι ο Αγγελάκης θα θελήσει να γνωρίσει τη νέα του κοπέλα στους γονείς του.

 

Η Νάντια έχει ανάγκη από μία οικογένεια κι έτσι με πολλή χαρά θα δεχτεί να τους γνωρίσει. Οι γονείς του Μανόλη θα την καλωσορίσουν στο σπιτικό τους. Άλλωστε αυτό που θέλουν για τον γιο τους είναι να είναι ευτυχισμένος και να αφήσει πίσω του ό,τι τον ταλαιπωρεί.

 

πηγή

Σασμός: η γιαγιά αποφασίζει να μιλήσει και προκαλεί σεισμό!

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ καταρρέει στο αεροδρόμιο – Ο Αστέρης φεύγει για Γερμανία

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *