Κακοκαιρία Eva: Σε δύο φάσεις «χτυπά» την Αττική – Η τελευταία πρόγνωση Μαρουσάκη

Κακοκαιρία Eva: Σε δύο φάσεις «χτυπά» την Αττική - Η τελευταία πρόγνωση Μαρουσάκη Το κύμα κακοκαιρίας Eva ξεσπά και στην Αττική. Η πρόγνωση Μαρουσάκη. Σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες, ενώ ήχησε το «112».

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου η κακοκαιρία EVA «χτυπά την Αττική.

Αναλυτικά, ήδη στο επίκεντρο των βροχοπτώσεων έχουν βρεθεί η Πελοπόννησος, η Κορινθία, ο Αργοσαρωνικός και η Αττική με το 112 να στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα, το απόγευμα του Σαββάτου (05/11), στους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Επισημαίνεται ότι ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, έκανε λόγο για κακοκαιρία που θα εξελιχθεί στην Αττική σε δυο φάσεις.

Σε πρώτη φάση η Αττική θα επηρεαστεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου θα «πέσει πολύ νερό». Από το πρωί της Κυριακής θα συνεχίσει να βρέχει στην Αττική.

Η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας στην Αττική αναμένεται μετά τις 14:00 το απόγευμα της Κυριακής. Όπως τονιζει χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Από τις 14:00 το μεσημέρι θα υπάρξουν περιοχές στην Αττική που ξεπεράσουμε τους 50 τόνους νερού ανά στρέμμα».

Διαβάστε Επίσης  Kινητά: Ελεύθερη πλέον η διακοπή συμβολαίου

Την Κυριακή αναμένεται η 2η φάση της κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σαρώσουν όλη τη χώρα, πλην της Θράκης, όπου οι βροχές θα είναι πιο ήπιες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *