Μαύρο Ρόδο: Εκταφή θρίλερ – Τα ψέματα της Ελισάβετ!

Μαύρο Ρόδο: Εκταφή θρίλερ – Τα ψέματα της Ελισάβετ!

Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη Φιλαρέτη μιλάει στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της.. Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: προσωπική εξομολόγηση

Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα ποιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση, την ώρα που ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού. Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα και η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη Μονή, δεν θα ταράξει μόνο την ίδια αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή.

Από την άλλη, ο Μπόγρης θα μιλήσει στην Ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για την Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την Ηγουμένη που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Παράλληλα, η Πολυξένη ακούει για την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης, ενώ ο Σταυρινός εξομολογείται στη Γιάννα, ότι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. Ο Πέτρος ζητάει από την Ελισάβετ μία απάντηση.

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σε σοκ η Αργυρώ μετά την αποκάλυψη του Άγγελου

Συγκεκριμένα της εξομολογείται πως είχε έναν γιο, τον οποίο αναγκάστηκε να δώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βίκο, ο οποίος δεν την συγχώρησε όταν έμαθε ότι εκείνη σκότωσε τον πατέρα του, ακόμη κι αν ο τελευταίος δεν της φερόταν καθόλου καλά. Σε ένα φλαςμπακ, μιλώντας με τον Θέμη (όταν οι δύο τους ήταν κολλητοί και συνέταιροι) είπε ότι εκείνος δεν ξέρει καμία μητέρα.

Και κάθε αναφορά σε άλλες μητέρες τον έφερνε σε δύσκολη θέση. Βέβαια, τώρα μετά την αποκάλυψη, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδρασή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βίκος είναι ένας σκληρός άνθρωπος, βουτηγμένος μέσα στην παρανομία. Τι θα κάνουν και οι δύο αν μάθουν την αλήθεια;

Μέσα σε όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση (που πλέον κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη), ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει και η Ελισάβετ εξομολογείται στον Μητροπολίτη αυτό που έγινε. Βέβαια, λέει ψέμα τα. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή. Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Εκτός Ορίων Η Σύγκρουση! Ο Μανόλης Απειλεί Τον Μαθιό

Μέσα σε όλα αυτά, η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά, καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρύση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δε θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

Ο Παράδεισος των κυριών 31-32: Η Μιράντα ζει έναν εφιάλτη

Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *