Ήλιος Spoiler: Η Αθηνά τρελαίνεται – Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο

Ήλιος Spoiler: Η Αθηνά τρελαίνεται – Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο

Ο ρόλος της Αθηνάς στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος θα μας απασχολήσει κατά πολύ και ο λόγος φυσικά θα είναι ο Στέφανος, ο οποίος δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν πάρει αυτό που θέλει από την ίδια. Η Αθηνά δεν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση και θα τρελαθεί.

Η Αθηνά χάνει το μυαλό της στην σειρά Ήλιος

Η ίδια δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο Στέφανος είναι νεκρός και τα όσα θα συναντήσει στα επόμενα επεισόδια θα την γεμίσουν ακόμη περισσότερο με φόβο και ανασφάλεια. Αυτό θα ενισχυθεί από το γεγονός ότι θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με έναν σωσία του Στέφανου, κάτι που θα την φέρει μέχρι τα όρια της τρέλας και θα κινδυνέψει να χάσει τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα πολιορκεί ξανά τον Αστέρη

Έτσι παίρνει την απόφαση να επικοινωνήσει με την ασφάλεια προκειμένου να τον συλλάβουν πιστεύοντας πως ο Στέφανος επέστρεψε προκειμένου να την εκδικηθεί. Λίγο αργότερα όμως, ο άντρας αυτός της συστήνεται ως Μάνος ξεκαθαρίζοντας της πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πρώην σύντροφο της.

Παρότι όλοι αντιλαμβάνονται την ομοιότητα των δύο ανδρών, η Αθηνά συνεχίζει να επιμένει πως πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι του Στέφανου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Mytv και για αυτό θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να τον ξεσκεπάσει. Οι προσπάθειες της όμως θα πέσουν στο κενό, με τον Αχιλλέα να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την κάνει να ξεχάσει ότι έχει συμβεί, μάταια όμως καθώς επιμένει να γίνει ένα παράνομο test DNA, κάτι που αρνούνται όλοι.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ένα τηλεφώνημα ανατρέπει τα σχέδια του Βίκου

Η Αθηνά θα βιώσει τον δικό της γολγοθά στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τους φόβους που την κατακλύζουν για το Στέφανο ή όχι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *