Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική επίθεση κατά της Μιράντας

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική επίθεση κατά της Μιράντας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική επίθεση κατά της Μιράντας

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε την δολοφονική επίθεση κατά της Μιράντας.

Στον Παράδεισο των κυριών η Στέλλα έχει βάλει στο μάτι τη Μιράντα καθώς τη ζηλεύει για τη σχέση που έχει με τον Χριστόφορο. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελε, καθώς «τη νύφη» την πληρώνει τελικά η Ματούλα!

Η Πολυξένη έχει ενημερώσει τον Χριστόφορο για όσα της έχει πει ο Φώτης κι εκείνος σκέφτεται ότι ίσως και ο ίδιος τότε ποy πάθαινε τις καρδιακές κρίσεις να είχε πέσει θύμα της Βικτώριας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα χάνει το μυαλό της – Το «φάντασμα» του Πετρή

Ετσι αποφασίζει να ψάξει στο δωμάτιό της, αλλά η Βικτώρια είχε φροντίσει να αδειάσει τα μπουκαλάκια και να δώσει τα χάπια με το δηλητήριο στη Στέλλα, που πλέον είναι η έμπιστή της

Στο μεταξύ, η Στέλλα έχει διακρίνει τη συμπάθεια που δείχνει ο Χριστόφορος στη Μιράντα και ότι σιγά-σιγά έρχονται πολύ κοντά και δεν αργεί να τη βάλει στο μάτι.

Η ζήλια της για τη Μιράντα τής θολώνει το μυαλό και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση. Τον τρόπο της τον έχει δείξει η Βικτώρια.

Έχοντας τα χάπια με το δηλητήριο στα χέρια της, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να βάλει μπρος το σατανικό και δολοφονικό της σχέδιο. Λίγο αργότερα βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και ρίχνει το δηλητήριο στο πιάτο με το φαγητό της Μιράντας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Δήλωση σοκ: «Τώρα θυμήθηκαν όλοι να την κλάψουν»

Για κακή της τύχη όμως η Μιράντα φεύγει και δεν τρώει το φαγητό της, ενώ το πιάτο της Μιράντας το παίρνει η Ματούλα και τρώει το φαγητό με το δηλητήριο. Η Στέλλα βλέπει τη μάνα της να καταρρέει και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.

Εχει δηλητηριάσει την ίδια της τη μάνα. Η Στέλλα πανικόβλητη προσπαθεί να σώσει τη μητέρα της, αλλά είναι αργά. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, όπου η Ματούλα στην κυριολεξία χαροπαλεύει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *