Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει χειρουργείο για το παιδί της Ιφιγένειας

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει χειρουργείο για το παιδί της Ιφιγένειας

Νέο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» έρχεται την Κυριακή 16/10 στις 21.00 στο OPEN, με τον Δημοσθένη να οργανώνει κρυφά χειρουργείο για να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας.

Η αντίδραση της Ιφιγένειας στην κίνηση του Δημοσθένη

Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο Καφέ -Αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία. Εντωμεταξύ, ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και το Νίκο, την ώρα που ο Νικολαϊδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος ετοιμάζονται να γυρίσουν στο μοναστήρι.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 19-20-21-22-23

Εντωμεταξύ στο επεισόδιο της Κυριακής θα γνωρίσουμε και τον Σίμο, έναν άνθρωπο του υποκόσμου που υποδύεται ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ιδιοκτήτης καφέ – αμάν, που καλύπτει και μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Αδίστακτος. Θα εκμεταλλευτεί το πάθος για τζόγο του Λουκά και θα τον αναγκάσει να φέρει στο καφέ – αμάν την Ανθή, υποτίθεται για τραγουδίστρια. Με εκβιασμό, όμως, την εκπορνεύει.Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει χειρουργείο για το παιδί της Ιφιγένειας

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *