Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ισίδωρε, ο Ιάκωβος πέθανε»

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Λυκούργος μαθαίνει την αναπάντεχη είδηση ότι ο Ιάκωβος πέθανε και είναι εκείνος που θα πρέπει να ενημερώσει όλη την οικογένεια Βρεττάκου που θα συγκλονιστεί από τα άσχημα νέα.Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ισίδωρε, ο Ιάκωβος πέθανε»

Πένθος στην οικογένεια Βρεττάκου για τον χαμό του Ιάκωβου

Την είδηση αυτή θα την μεταφέρει στον Λυκούργο μια δικηγόρος που θα φτάσει στη Μάνη από την Ισπανία. Κανείς στη «Γη της Ελιάς» δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ιάκωβος πέθανε και προσπαθούν όλοι να διαχειριστούν το βαρύ πένθος τους. Αφού θα παραλάβουν την τέφρα του Ιάκωβου, θα πάνε στην Καρδαμύλη, όπου ήταν το σπίτι του και θα την σκορπίσουν στην θάλασσα, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αθηνά Ξεσπάει Και Ομολογεί

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στη Χάιδω

Ο Θάνατος του Ιάκωβου φέρνει τύψεις και θλίψη στην οικογένεια του που δεν ήταν κοντά του τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Ο Ισίδωρος τα βάζει με τον εαυτό του που πίστευε ότι ο αδερφός του έφυγε από την Μάνη για να κάνει την ζωή του, ενώ η Ιουλία, που ήταν πιο κοντά με τον Ιάκωβο, στεναχωριέται που δεν ήταν μαζί του για να του συμπαρασταθεί στις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης αυτοτιμωρείται: «Τι έκανα, Θεέ μου»

πηγή

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη

Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Απαιτώ να πάρω την θέση του Ισίδωρου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *