Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία Αναβάλλει Τον Γάμο Και Εγκαταλείπει Τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ευτυχία και ο Ανέστης φτάνουν για ακόμη μια φορά στα όριά τους, με τις εντάσεις να ξεσπούν στην γη της ελιάς. Πράγματι, το ζευγάρι, παρόλο που φαίνεται ευτυχισμένο, υποφέρει πολύ. Η Ευτυχία παρατηρεί καθημερινά πως ο αγαπημένος της δεν άλλαξε. Αντιθέτως, παραμένει ο ίδιος και σκληρός άνθρωπος, διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για το κέρδος.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ευτυχία Αναβάλλει τον γάμο και εγκαταλείπει τον Ανέστη

Την ίδια στιγμή, ο Ανέστης κάνει όνειρα για το μέλλον του με την Ευτυχία. Οι ετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει. Αντίθετα από το ζευγάρι, βρίσκονται όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ευτυχία.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Φιλιώ – Γκλαβάνης γίνονται ζευγάρι

Η Άννα, η Βασιλική, η Αθηνά και η Μαργαρίτα παλεύουν να τη συνετίσουν. Μάταια, όμως. Η Ευτυχία θα μάθει μόνη της την αλήθεια και θα πληγωθεί πολύ…

Ο Ανέστης συνεχίζει να μπλέκει σε βρωμοδουλειές. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, ο Ανέστης θα πιαστεί στα χέρια με τους μπράβους του Πότη, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να δυσανασχετεί, στην γη της ελιάς.

Δεν είναι ο άνθρωπος που αγάπησε, δεν έχει κρατήσει την υπόσχεσή του. Ο Ανέστης δεν αλλάζει κι αυτό κάνει την Ευτυχία να αναθεωρεί. Ο Ανέστης συνεχίζει να είναι το τσιράκι του Δημήτρη, φέρνοντας εις πέρας μία ακόμη εγκληματική πράξη.

Διαβάστε Επίσης  Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 5-6-7-8: Η Δάφνη ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

Η Ευτυχία του ζητάει να χωρίσουν. Αναβάλλει τον γάμο, φεύγει από δίπλα του και τον εγκαταλείπει. Ο Ανέστης ουρλιάζει, ξεσπάει πάρα πολύ βίαια και φέρνει ξανά τον τρόμο στα μάτια της Ευτυχίας. Θα καταφέρει να τον χωρίσει και να φύγει μακριά του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *