Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Χρυσαυγή ξεψυχά μαζί με το παιδί του Θεριανού

Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Χρυσαυγή ξεψυχά μαζί με το παιδί του Θεριανού

Ο θάνατος της Χρυσαυγής προβλέπεται να κάνει το φινάλε της σειράς Αγάπη Παράνομη, ανατριχιαστικό. Ο Στάθης Θεριανός θα πετύχει τον σκοτεινό σκοπό του. Θα κάνει δική του την Χρυσαυγή, πριν προλάβει η Διαμάντω να εμποδίσει το μεγάλο αυτό κακό.

      Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Χρυσαυγή ξεψυχά μαζί με το παιδί του Θεριανού

Ο Γιώργης θα φύγει να υπηρετήσει την πατρίδα, με αποτέλεσμα η Χρυσαυγή να μένει μόνη της στο σπίτι των πεθερικών της. Οι εφιαλτικές ημέρες της ξεκινούν, με την Διαμάντω άλλοτε να εξοργίζεται μαζί της κι άλλοτε να τρέχει, για να την προστατεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός

 

Η ιστορία μας βασίζεται στο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και σύμφωνα με αυτό, το τέλος προβλέπεται οδυνηρό. Ο θάνατος της Χρυσαυγής θα σκορπίσει τον πόνο και την απόγνωση στους πρωταγωνιστές της σειράς “Αγάπη Παράνομη”.

Ο Στάθης Θεριανός θα την αφήσει έγκυο. Η Χρυσαυγή θα κάνει πολλές απόπειρες να αυτοκτονήσει, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά και στη ζωή αυτού του παιδιού, που δεν αποτελεί καρπό ενός έρωτα, που θα έρθει σε έναν κόσμο δύσκολο, σε μία οικογένεια με τρομακτικά μυστικά.

Η Διαμάντω την προστατεύει, κρύβει την εγκυμοσύνη της και στέκεται διαρκώς στο πλευρό της. Ο Στάθης μέσα του χαίρεται που θα φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί, με την γυναίκα της ζωής του. Δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Χρυσαυγή θα γεννήσει κι ύστερα από κάποια λεπτά θα πεθάνει στην γέννα. Ο Θεριανός θα την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του και θα θρηνήσει τον χαμό της. Το μωρό αυτό θα πεθάνει αμέσως μετά, από αδυναμία. Τότε είναι που ο Στάθης θα αντιληφθεί το κακό που έκανε. Κραυγή οδύνης θα ακουστεί σε όλο το χωριό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *