Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί παντού με όπλο

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί παντού με όπλοΗ κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Νικηφόρος γίνεται ράκος και αρπάζει τα όπλα, στη σειρά Σασμός. Μετά την αποφυλάκιση του Μαθιού, όλα αλλάζουν στο νησί. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος, με τον Παύλο Βρουλάκη να καραδοκεί.Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί παντού με όπλο

Η βεντέτα έχει ξεκινήσει για τα καλά. Ο Παύλος απειλεί διαρκώς τους Σταματάκηδες και τονίζει σε όλους πως δεν έχει επιστρέψει για καλό! Ο Νικηφόρος χάνει το μυαλό του. Μαζί με τον Μαθιό και τον Αστέρη διαισθάνονται τον κίνδυνο και κάνουν τα πάντα, για να προστατευτούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Γιατί Ο Στάθης Αποφασίζει Να Παραιτηθεί Από Την Ζωή;

Η Βασιλική βλέπει τον γιο της να υποφέρει. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του, αλλά και να βάλει ένα μεγάλο τέλος σε αυτή την αιματηρή βεντέτα, παίρνει στο χέρι του ένα όπλο και ξεκινά τις απειλές, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί παντού με όπλο
Μάλιστα, αρνείται να επιστρέψει στο Ηράκλειο και υπόσχεται στην μητέρα του πως θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Η Τζένη τρομοκρατείται από την αλλαγή που βλέπει στον αγαπημένο της και κρούει τον κώδωνα κινδύνου στην Βασιλική. Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί παντού με όπλο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Φίλιππος: «Τον πυροβόλησα για να τον σκοτώσω»

Ο Νικηφόρος θεωρεί πως όσο υπάρχουν Βρουλάκηδες, θα κινδυνεύει! Η επιστροφή του Παύλου στην Κρήτη, σκορπά τον τρόμο στην οικογένεια. Εκείνος ζητά εκδίκηση, με αποτέλεσμα οι Σταματάκηδες να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *