Παγιδευμένοι: Ποιος αναλαμβάνει την προστασία του Θοδωρή;

Παγιδευμένοι: Ποιος αναλαμβάνει την προστασία του Θοδωρή;Οι εξελίξεις τρέχουν στην δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 με τη ζωή του Θοδωρή να κρέμεται από μια κλωστή.

Νέο πρόσωπο θα βρεθεί κοντά στον Θοδωρή

Ο άνθρωπος που θα αναλάβει από δω και πέρα την προστασία του Θοδωρή είναι ένα πρόσωπο που δεν έχουμε δει ακόμη στη σειρά. Πρόκειται για τον Γεράσιμο Μαρκέτο ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και θα τον δούμε να εμφανίζεται στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης επισκέπτεται στη φυλακή τον παππού του τον Γεράσιμο Μαρκέτο και του ζητεί να προστατεύσει τον εγγονό του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πεθαίνει ξαφνικά στα νέα επεισόδια

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του.

Παγιδευμένοι: Ποιος αναλαμβάνει την προστασία του Θοδωρή;

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο δολοφόνος του Αριστείδη αλλάζει χώρα

Ο Γεράσιμος ακούει προσεκτικά το Δημήτρη στη σειρά «Παγιδευμένοι» ο οποίος ζητεί τη βοήθεια του προκειμένου να μη μπει σε κίνδυνο η ζωή του Θοδωρή. Ο Γεράσιμος συμφωνεί και λέει στο Δημήτρη να μην ανησυχεί. Επιπλέον τον διαβεβαιώνει ότι θα φροντίσει με τους ανθρώπους που ελέγχει στη πιάτσα να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο Θοδωρή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *