Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου;

Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει, σε νέα ημέρα και ώρα προβολής. Το Κόκκινο Ποτάμι, η ιστορία του Μανούσου Μανουσάκη που συγκίνησε χιλιάδες τηλεθεατές, έρχεται το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, στις 22:00 το βράδυ, με το πρώτο επεισόδιο να κόβει την ανάσα.

Σε τι περιπέτειες θα μπλεχτούν οι πρωταγωνιστές; Το ταξίδι για την Ιφιγένεια συνεχίζεται και κόβει την ανάσα.. Η συνέχεια της ιστορίας προβλέπεται εκρηκτική.

Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Ιφιγένεια, αφού ξεφεύγει από τον Ζαχάρωφ, καταφεύγει στο βιβλιοπωλείο του Ορφέα. Ο Δημοσθένης την αναζητά, αλλά του κρύβουν την αλήθεια. Ο Νίκος προσπαθεί να συναντήσει την Ανθή και καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Πριν φύγουν με τον Γρηγόριο για τη Σαμψούντα, ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση. Κι ενώ Ιφιγένεια και Λάζος ξεκινούν για τη Σαμψούντα, ο Δημοσθένης προτείνει στον Ζαχάρωφ να τον χρηματοδοτήσει για να τους βρει εκεί.

Ενώ διεξάγεται η συνδιάσκεψη των Παρισίων, ο Κεμάλ προετοιμάζει την αντίδρασή του και – μεταξύ άλλων – ζητά και τη συνδρομή του Ισμαήλ.

Με το που κατεβαίνει από το καΐκι η Ιφιγένεια βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Χασάν. Την αιχμαλωτίζει και την οδηγεί στον Οσμάν, που την εντάσσει στην πορεία θανάτου, ενώ ο Δημοσθένης παρακολουθεί.

Μη χάσετε το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια”, το Σάββατο, 22:00, στο OPEN.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *