Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικό

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικόΟ εφιάλτης της νεαρής Αλεξάνδρας ξεκινά στο αρχοντικό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Μαργέτα ξεπερνάει τα όρια. Μόλις μαθαίνει από την Φιλίτσα (πρώην νύφη της) πως ο γιος της δεν μπορεί να κάνει παιδιά, χάνει το μυαλό της! Το μόνο που θέλει είναι να φέρει στον κόσμο απογόνους, για να μην περάσει η περιουσία της οικογένειας στην ανιψιά της.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικό

Μόλις μαθαίνει πως η Αλεξάνδρα είναι έγκυος, αρπάζει την ευκαιρία και την αναγκάζει να παντρευτεί τον γιο της. Πρώτα, κλείνει τον Μάρκο στη φυλακή κι έπειτα απειλεί τη νεαρή ηρωίδα πως εάν δε παντρευτεί τον Ιάσονα, ο αγαπημένος της θα πέσει στα βαριά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλος ο Αστέρης: Γιατί φυγάδευσες τον Καραπάνο;»

Η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να πει το ναι, με τον Ιάσονα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι ετοιμασίες για τον γάμο ξεκινούν και όλοι στο κτήμα είναι διχασμένοι. Η Γεωργία και ο Στρατής δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο και φέρονται απαίσια στην Αλεξάνδρα που ξαφνικά έγινε η κυρία του αρχοντικού, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Η στιγμή που η Αλεξάνδρα εγκαταλείπει το αρχοντικό

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικό
Μη μπορώντας να αντέξει την προδοσία απέναντι στον αγαπημένο της, η Αλεξάνδρα, με την βοήθεια της γιαγιάς Αθηνάς, βγάζει ένα εισιτήριο για Αθήνα και φεύγει αργά τη νύχτα, κρυφά από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τραγικό χτύπημα της μοίρας για την Αναστασία

Μόλις κατεβαίνει από το τρένο, λυτρωμένη πως κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των Δερμετζίδων, η Αλεξάνδρα πέφτει πάνω στον Ιάσονα… Εκείνος την είχε καταλάβει μέσα στη νύχτα και είχε κινήσει γη και ουρανό για να την βρει. Όταν την αντικρίζει, την αρπάζει από το χέρι και την αναγκάζει να γυρίσει πίσω στο αρχοντικό τους.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *