Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

 

Μία απόπειρα βιασμού έρχεται για να σοκάρει τους πρωταγωνιστές.

Η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με ένα επικίνδυνο χάπι, το οποίο την οδηγεί στο νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση, στην γη της ελιάς.

 

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

 

Όλα ξεκινούν από μία έξοδό της με τον Φίλιππο. Το ζευγάρι βγαίνει έξω να δειπνήσει, ώσπου ένας τεράστιος καυγάς ξεσπά… Ο Φίλιππος φωνάζει στην Βασιλική και φεύγει από το μπαρ.

Εκεί μένει η Βασιλική μόνη της, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να την πλησιάζει. Πάνω στη συζήτηση, η νεαρή πρωταγωνίστρια δεν καταλαβαίνει πως εκείνος της έχει ρίξει ένα χάπι στο ποτό της…

Μέσα σε λίγα λεφτά, η Βασιλική ζαλίζεται και καταρρέει στην αγκαλιά του. Εκείνος ετοιμάζεται να την αποπλανήσει, αγνοώντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται πίσω του. Μπορεί να έφυγε μετά τον καυγά, όμως ξανά γύρισε για να ζητήσει συγγνώμη από την αγαπημένη του.

 

Η Γη της Ελιάς – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελέας στην Αρεόπολη

 

Μόλις την βλέπει στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα ζαλισμένη, εξοργίζεται. Οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, όμως ο περίεργος αυτός άντρας καταφέρνει να το σκάσει. Η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως της έδωσαν χάπι βιασμού, στην γη της ελιάς.

Η Χάιδω και ο Φίλιππος καταρρέουν. Η υπόθεση φτάνει στα χέρια του Κουράκου, ο οποίος αναλαμβάνει δράση να ισοπεδώσει τον συγκεκριμένο άντρα. Μήπως είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα που ήδη ερευνά;

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά η διαθήκη του Ιάκωβου – Τι αφήνει πίσω του και σε ποιους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *