Παγιδευμένοι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που φέρνουν τα πάνω κάτω

Παγιδευμένοι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που φέρνουν τα πάνω κάτωΗ οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς και τώρα μία νέα ανακάλυψη φέρνει τεράστια αναστάτωση στο τμήμα, αλλά και σε όσους έχουν αναλάβει την υπόθεση. Ο Σταύρος ετοιμάζεται να ανακρίνει έναν ακόμη ύποπτο, στους «Παγιδευμένους», και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.Παγιδευμένοι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που φέρνουν τα πάνω κάτω

Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να βρει τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώ και ψάχνει με νύχια και με δόντια όλα τα στοιχεία. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η δολοφονία της κοπέλας είναι πολύ πιο περίπλοκη απ’ ότι νόμιζαν. Δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος κι έτσι η έρευνα συνεχίζεται.

Στο γραφείο του Εισαγγελέα έχει βρεθεί ο Κοσμάς, τον οποίο ρωτούν για την κόρη του. «Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που θα ήθελε να της κάνει κακό. Η κόρη μου ήταν ένα αγγελούδι. Ποιος μπορεί να θέλει να τη βλάψει;», λέει στον Σταύρο κι εκείνος του επισημαίνει ότι όλοι έχουμε εχθρούς.

Ωστόσο, ο Κοσμάς μπερδεμένος τον ρωτάει τι συμβαίνει με τον ύποπτο. Ο Σταύρος του εξηγεί ότι δεν έχει αποδειχτεί ακόμη ότι είναι ο δολοφόνος και στη συνέχεια φτάνουν στα χέρια του νέα στοιχεία που φέρνουν τα πάνω κάτω, στους «Παγιδευμένους». Παγιδευμένοι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που φέρνουν τα πάνω κάτω

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Γεωργία χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

 

Όταν ανοίγει τον φάκελο, αναστατώνεται από αυτά που διαβάζει και δεν χάνει λεπτό. «Πηγαίνετε τον κύριο Ροδίτη στην αίθουσα ανάκρισης», ανακοινώνει και ο Κοσμάς μένει με το στόμα ανοιχτό.

Μάρτυρας στην κατάθεση του Κοσμά θα είναι η Άννα, η οποία θα καταρρεύσει ακούγοντας τα νέα ευρήματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *