Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης διώχνει τον Χρήστο από τις τύψεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης διώχνει τον Χρήστο από τις τύψειςΟ Αλέξης απομακρύνεται από τον Χρήστο γεμάτος ενοχές, στη «Γη της Ελιάς». Πλέον δεν μπορεί ούτε στα μάτια να τον κοιτάζει ύστερα απ’ όλα όσα γίνονται με τη Μυρτάλη.

Ο Χρήστος κι ο Αλέξης είχαν έρθει κοντά, με τη φιλία τους να μεγάλωνε μέρα με τη μέρα. Ο Χρήστος υποστήριζε τον Αλέξη και του έδωσε μία ευκαιρία να ξαναφτιάξει τη ζωή του δουλεύοντας στην ταβέρνα του.

Μάλιστα, τον παρακινούσε να ασχοληθεί με τη μαγειρική ούτως ώστε να αναλάβει τη θέση του μάγειρα στην ταβέρνα του. Βλέπει, όμως, σταδιακά τον Αλέξη να απομακρύνεται χωρίς να καταλαβαίνει τον λόγο.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες : Η Νέα Δραματική Σειρά Του ΣΚΑΙ

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης διώχνει τον Χρήστο από τις τύψεις

Ο Αλέξης είναι βαθιά ερωτευμένος με τη Μυρτάλη και βλέπει πλέον ότι αυτή η προσοχή που της δίνει να έχει ανταπόκριση από πλευράς της. Ο Αλέξης, όμως, γνωρίζει ότι η Μυρτάλη κι ο Χρήστος έβγαιναν στη «Γη της Ελιάς» και πλέον νιώθει τύψεις που κι εκείνος διεκδικεί την Μυρτάλη.

Ο Αλέξης με την Βρεττάκου περνούν νύχτες πάθους κι επιτέλους τα όνειρά του βγήκαν αληθινά. Ο Αλέξης διώχνει μακριά τον Χρήστο και δεν έχει το κουράγιο να του λέει ψέματα μέσα στα μούτρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Θοδώρα στο νοσοκομείο: «Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο»

Ο Χρήστος δε θα αργήσει να μάθει ότι η Μυρτάλη τραβιέται με τον Αλέξη και θα ζητήσει εξηγήσεις. Η εμπιστοσύνη μεταξύ τους κι οι σχέσεις τους θα κλονιστούν. Ποιον θα διαλέξει η Μυρτάλη; Τι θα συμβεί ανάμεσα στον Χρήστο και τον Αλέξη; Η συνέχεια επί της οθόνης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *