Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παραχωρεί τους ελαιώνες του στον Στάθη

Την εμφάνιση του σε πολύ λίγο καιρό στην σειρά Η Γη της Ελιάς θα κάνει ο Δημοσθένης μαζί με την γυναίκα του, Ασπασία. Οι δυο τους επιστρέφουν στην Μάνη μετά από πολλά χρόνια φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και εξελίξεων.

Ο Δημοσθένης βοηθάει τον Στάθη στην Γη της Ελιάς

Δημοσθένης και Ασπασία καταφθάνουν στη Μάνη και πάνε κατευθείαν στο καινούριο τους σπίτι το οποίο το έχουν πλήρως ανακαινίσει. Οι ίδιοι δείχνουν τρομερά ενθουσιασμένοι που βρίσκονται ξανά στη Μάνη το ίδιο και οι συγγενείς τους, ο Στάθης και η Αρετή. Μπορεί λόγω της κατάστασης να μην περνάνε όλοι μαζί χρόνο αλλά ξεχωριστά θα καταφέρουν να ανταμωθούν μετά από χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα στέκεται δίπλα στον Άγγελο σε όλη τη δίκη

Ο Δημοσθένης στα πρώτα επεισόδια θα παρουσιάσει έναν πολύ γλυκό και ανθρώπινο χαρακτήρα. Ο ίδιος μάλιστα έχει σκοπό να βοηθήσει τον Στάθη, την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει ο ήρωας, παραχωρώντας του τις καλλιέργειες του αλλά και βοηθώντας όλους τους συντοπίτες του στην Μάνη. Ο ίδιος βάζει στόχο να παρουσιάσει στην Αερόπολη την εικόνα ενός ανθρώπου που νοιάζεται και αγαπά τον τόπο του. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα τον καλοδεχτούν αλλά κάποιοι σίγουρα δεν θα ενθουσιαστούν με την εμφάνισή του.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 63 , 64

Όμως πίσω από αυτόν τον γλυκό και καλοσυνάτο ήρωα κρύβεται ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Θα καταφέρει ο Δημοσθένης να κρατήσει κρυφό τον σκοτεινό του χαρακτήρα στην σειρά Η Γη της Ελιάς ή πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *