Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική αγκαλιάζουν με δάκρυα τον Στέφανο

Ο Στάθης, ο Στέφανος και η Βασιλική κάνουν την απόλυτη ανατροπή, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός πρωταγωνιστής παίρνει την μεγάλη απόφαση να φύγει, να αφήσει πίσω του όλα όσα τον πλήγωσαν το τελευταίο διάστημα.  Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική αγκαλιάζουν με δάκρυα τον Στέφανο

Θέλοντας να προσεγγίσει ξανά τον πατέρα του, κάνει πρώτος το βήμα. Ο Στάθης τον αγκαλιάζει με χαρά και τον παροτρύνει να φύγει στο εξωτερικό, να κυνηγήσει τα όνειρά του. Στον Στέφανο, όμως, δεν αρκεί αυτό..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέα συνεργασία φωτιά φέρνει κέρδη – Ποιοι δουλεύουν μαζί;

Ζητάει από τον πατέρα του να μεσολαβήσει, ώστε να τα βρει ξανά με την αδελφή του. Η Βασιλική, αν και είναι κάθετη, δέχεται να συζητήσει με τον αδελφό της, δίνοντάς του μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Αρετή μένει πίσω, για ακόμη μια φορά. Μένει μόνη της, αμετανόητη. Ο Στάθης, ο Στέφανος και η Βασιλική έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα στην γη της ελιάς, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν τους.

Λίγο πριν ο Στέφανος μαζέψει τα πράγματά του και φύγει από το χωριό, η οικογένεια γίνεται μια γροθιά. Ο νεαρός πρωταγωνιστής ζητάει συγγνώμη και αγκαλιάζει την Βασιλική σφιχτά. Αποχαιρετά και την μικρή του ανιψιά και φεύγει οριστικά από την Αρεόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βλέπει όραμα και ανησυχεί για την υγεία της

Μαζί με την Ελένη ετοιμάζεται να χτίσει ένα μέλλον διαφορετικό, από αυτό που πίστευε τόσο καιρό πως θα ακολουθήσει. Η Βασιλική και ο Στάθης τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια, σε αντίθεση με την Αρετή που μένει πίσω, εξοργισμένη με τον γιο της.  Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική αγκαλιάζουν με δάκρυα τον Στέφανο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *