Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

Η Μιράντα όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς εξακολουθεί να πιστεύει πως η Νικολέτα είναι η βιολογική της κόρη και μάλιστα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για εκείνη.Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

 

Έτσι λοιπόν όταν η κοπέλα της εκφράζει την επιθυμία της να μην προχωρήσει με τον Ντίνο στην υιοθεσία ενός μικρού κοριτσιού η Μιράντα σαστίζει καθώς είναι κάτι που το θέλει πολύ.

Τότε η Νικολέτα της αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και θέλει τη βοήθειά της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το myTV, της λέει πως πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και της ζητάει να κάνει εξέταση για να δουν αν είναι συμβατή δότρια. Η Μιράντα δέχεται αλλά όταν ενημερώνει τον Ντίνο εκείνος διαφωνεί κάθετα μαζί της.Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Το ζευγάρι έχει ένα μεγάλο τσακωμό καθώς ο άντρας με διάφορα επιχειρήματα όπως ότι πρόκειται να κινδυνεύσει η ίδια της η ζωή προσπαθεί να την πείσει να μην δεχτεί αυτό που της ζητάει η Νικολέτα. Όμως η συζήτηση τους δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά με αποτέλεσμα ο Ντίνος να ασκεί βέτο στην Μιράντα.

Η τελευταία βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα και δεν ξέρει τι να κάνει ενώ η Νικολέτα αντιλαμβάνεται πως κάτι σοβαρό την απασχολεί κι αισθάνεται άσχημα και αμήχανα καθώς πιστεύει πως εκείνη ευθύνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Eκανες την ανήξερη, έμπλεξες μέχρι και μαζί μου που είμαι αστυνομικός

Παρόλα αυτά η Μιράντα αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της και πηγαίνει να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όταν λοιπόν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ο γιατρός τους ανακοινώνει πως είναι συμβατή δότρια παίρνει την μεγάλη απόφαση και δέχεται να δώσει το νεφρό της για να σώσει τη ζωή της κοπέλας που πιστεύει πως είναι παιδί της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *