Η Γη της Ελιάς: Μία υποτροφία στο εξωτερικό φέρνει δάκρυα

Δάκρυα χαράς κι απόγνωσης στη Μάνη! Μία ευκαιρία στο εξωτερικό, φέρνει την μεγάλη ανατροπή, στην γη της ελιάς. Δύο χαρακτήρες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, σχεδιάζοντας ένα μέλλον κοινό, μακριά από την Αρεόπολη.

Ο Στέφανος κερδίζει μία υποτροφία στο εξωτερικό και χοροπηδά από την χαρά του, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα είναι σε θέση να σπουδάσει αυτό που θέλει σε ένα πολύ καλό ισπανικό πανεπιστήμιο. Θα αφήσει τις ελιές και θα κυνηγήσει τα όνειρά του.

Στο πλευρό του θα σταθεί η Ελένη, η οποία πουλά την ταβέρνα της, με σκοπό να κλείσει κάθε πόρτα πίσω της. Επικοινωνεί με κάποιους ανθρώπους στην Ισπανία και βρίσκει δουλειά σε κάτι γνωστά bungalows. Τα πρώτα τους βήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η αισιοδοξία τους είναι μεγάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η Αθηνά Μεταφέρει Την Μισή Της Περιουσία Στην Μυρτάλη

Η μόνη που δε θα χαρεί με αυτή την υποτροφία θα είναι η Αρετή, η οποία μάλιστα θα ξεσπάσει κι έντονα! Αντί να αγκαλιάσει το παιδί της για την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε, τσακώνεται μαζί του, ουρλιάζοντας πως θα μείνει μόνη της!

Βάζει τον εγωισμό της πάνω από όλους, με αποτέλεσμα ο Στέφανος να επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά για το πόσο λάθος έκανε που την υποστήριξε. Λίγο πριν φτιάξει τις βαλίτσες του, μητέρα και γιος πιάνονται στα χέρια, με την Αρετή να βρίσκεται σε τεράστια απόγνωση…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε μια νύχτα μεγάλου πάθους

Ο Στέφανος φεύγει στο εξωτερικό αγκαλιά με την Ελένη, αφήνοντας πίσω του την Αρετή και τον εγωισμό της, στην γη της ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *