Έρωτας Φυγάς: Η γυναίκα αράχνη μπαίνει στη ζωή του και θα…

 

Έρωτας Φυγάς: Η γυναίκα αράχνη μπαίνει στη ζωή του και θα…

Έρωτας Φυγάς: Η γυναίκα αράχνη μπαίνει στη ζωή του και θα…

 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», καθώς η συνεργός του Φάνη, η Δάφνη, μια γυναίκα “αράχνη” που έχει αλλάξει βέβαια το όνομά της σε Άρτεμις έχει σκοπό να καταστρέψει τον Ιάσονα μια για πάντα.

 

Η μυστηριώδης Δάφνη ή αλλιώς Άρτεμις, μια γυναίκα “αράχνη”, φτάνει στο Κιάρι με σκοτεινά σχέδια.

Έτσι σε όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» σε συνεννόηση με τον Φάνη, πλησιάζει τον Ιάσονα θέλοντας να τον καταστρέψει. Εντωμεταξύ εκείνος προσπαθεί την ΄δια στιγμή να σώσει το Κιάρι για να το παραδώσει σε κάποια χρόνια στα παιδιά του.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ο Στέφανος τα παίζει όλα για όλα

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάρκου ο Ιάσονας λέει στην Αλεξάνδρα να γυρίσει στο αρχοντικό και έτσι ξεκινούν και πάλι να μένουν μαζί μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά τους.

Ένα πρωί καθώς εκείνος φεύγει για τη δουλειά του, συναντά μια γυναίκα στη μέση του δρόμου που έχει σταματήσει με το αυτοκίνητο της λόγω κάποιας βλάβης. Αυτή η γυναίκα είναι η Άρτεμις που έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του Αστέρη

Ο Ιάσονας πάει για να την βοηθήσει, ενώ αργότερα ξανασυναντιούνται αρκετές φορές καθώς η κοπέλα είναι η γιατρός της περιοχής.

Καθώς τη γνωρίζει περισσότερο, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη και σιγά σιγά την ερωτεύεται και η ζωή του αλλάζει. Αλλά όπως θα δούμε και η Άρτεμις αρχίζει να γοητεύεται από εκείνον παρά τα αρχικά της σχέδια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *