Σασμός: Μαρίνα κι Αντώνης προετοιμάζονται για τους αρραβώνες

Επιτέλους μετά από μία δύσκολη περίοδο στην αγαπημένη μας σειρά, έρχονται και χαρμόσυνα γεγονότα που θα μας συγκινήσουν. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, στο «Σασμό» κι έτσι δεν χάνουν λεπτό για τις προετοιμασίες.  Σασμός: Μαρίνα κι Αντώνης προετοιμάζονται για τους αρραβώνες

Ο Αντώνης διεκδίκησε μέχρι τέλους τη Μαρίνα, καθώς η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Ο αστυνόμος στάθηκε βράχος δίπλα στη γυναίκα της ζωής του προσφέροντάς της αυτό το στήριγμα που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Σασμός: Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος – Το ύπουλο σχέδιο

Μπορεί η Μαρίνα να μετακόμισε στα Γιάννενα για ένα χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την αγάπη τους. Ίσα ίσα ο έρωτάς τους μεγάλωσε και πλέον θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει την ημέρα του αρραβώνα της

Αρκετά βάσανα έχουν βιώσει και αρκετές λύπες έχουν ζήσει. Ήρθε η στιγμή που και η Μαρίνα πρέπει να νιώσει λίγη χαρά και ευτυχία. Εδώ έρχεται ο Αντώνης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που γεμίζει το κενό της απώλειας στην καρδιά της Μαρίνας, στο «Σασμό».

Το ζευγάρι προετοιμάζεται για τους αρραβώνες με όλο το σπίτι να γεμίζει καλούδια και χαμόγελα. Η Αργυρώ, ο Σταύρος, ο μικρός Πετρής, η γιαγιά Ειρήνη κι ο Άγγελος είναι όλοι εκεί για να συγχαρούν το ζευγάρι.

Φυσικά, στην απόφαση της Μαρίνας να κάνει το επόμενο βήμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι η φίλη της η Κατερίνα, η οποία τη συμβούλεψε να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να προχωρήσει. Άλλωστε, της αξίζει να χαμογελάσει ξανά και να είναι ευτυχισμένη.

Η Μαρίνα κι ο Αντώνης φορούν τα καλά τους κι είναι έτοιμοι να δώσουν το λόγο. Ο γάμος θα έρθει λίγο πριν το τέλος αφήνοντας μία γλυκιά και τρυφερή αίσθηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *