Σασμός: Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος – Το ύπουλο σχέδιο

Σασμός: Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος – Το ύπουλο σχέδιοΟ Αστέρης συστήνεται σαν Χρήστος και φέρνει την απόλυτη ανατροπή, στη σειρά Σασμός. Μόλις η Αργυρώ και ο Σταύρος φτάνουν στην Κρήτη, ο Αστέρης βάζει στόχο να μάθει την αλήθεια για τη νέα οικογένεια της αγαπημένης του.  Σασμός: Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος – Το ύπουλο σχέδιο

Ο Σταύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του. Στο νησί δεν έχει φίλους, επομένως η γνωριμία του με τον Αστέρη είναι σωτήρια για εκείνον. Ο Αστέρης τον αναγνωρίζει και αποφασίζει να τον προσεγγίσει, με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα προβληθεί και τι θα δούμε

 

Μάλιστα, δε διστάζει να του συστηθεί ως Χρήστος, δείχνοντας στον Σταύρο πως δεν έχει καμία σχέση με τους Σταματάκηδες. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα και ο Σταύρος αισθάνεται πολύ χαρούμενος που βρήκε έναν καλό φίλο.

Ο Αστέρης φροντίζει σαν “Χρήστος” να μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Σταύρου στη σειρά Σασμός. Εκείνος, φυσικά, δε γνωρίζει σε ποια παγίδα έχει πέσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μαυρίζει τη χαρά της Αθηνάς

Στόχος του Αστέρη είναι να μάθει τα πάντα για τη σχέση της αγαπημένης του με τον Σταύρο. Εστιάζει, μάλιστα, στο παιδί, έχοντας μέσα του την ελπίδα πως ίσως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή… Ο Σταύρος παραμένει στην άγνοια και συνεχίζει να περνά ξέγνοιαστα πλάι στον νέο του φίλο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *