Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος λέει όλη την αλήθεια στον Αστέρη.

Ο Αστέρης ο οποίος καίγεται από όταν η γυναίκα που αγαπάει γύρισε κοντά τους στο χωριό που κάποτε τους ένωνε ψάχνει απεγνωσμένα ένα τρόπο να την πλησιάσει ξανά.

Ο άντρας της Αργυρώς που ακόμα νιώθει έξω από τα νερά του στο χωριό συνεχίζει να αναρωτιέται αν η απόφαση να επιστρέψουν όλοι μαζί στην Κρήτη ήταν η σωστή. Αμήχανος και επιφυλακτικός έχει ανάγκη από ένα φίλο κοντά του, στον οποίο θα μπορέσει να ανοίξει την καρδιά του και ο Αστέρης βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Αρπάζει την ευκαιρία του συστήνεται ως Χρήστος και αρχίζει σιγά-σιγά να χτίζει μαζί του μία σχέση. Για τον Σταύρο ο φίλος αυτός είναι ένα αποκούμπι σε ένα τόπο που φαντάζει ολοκληρωτικά ξένος. Γι’ αυτό και τον αποζητά όλο πιο συχνά, τον τηλέφωνο για να βρεθούν και αρχίζει και του ανοίγεται.

Η σχέση του με την Αργυρώ ήδη πιέζεται από τα μυστικά πάνω στα οποία χτίστηκε. Το βάρος όσων έχουν συμβεί σε αυτά τα μέρη μοιάζει πλέον ασήκωτο στους ώμους τους και οι δυο τους απλώς αφήνουν τις ίδιες τις καταστάσεις να τους απομακρύνουν.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το κλειδί της πόλης

Αποκαμωμένη η Αργυρώ βλέπει τα πράγματα να την προσπερνούν και αυτή αισθάνεται ανήμπορη να αντιδράσει. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και δεν ξέρει γιατί. Το μόνο που καταλαβαίνει είναι ότι δεν έχει τη δύναμη πια να παλέψει.

Ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας έχει αρχίσει να την κατατρώει και κανείς δεν μπορεί να προετοιμάσει κανέναν για αυτό που θα ακολουθήσει. Σε μία βόλτα στο χωριό ο δρόμος του Αστέρη θα διασταυρωθεί με αυτόν της Αργυρώς.

Εκείνη που περπατά μαζί με τη μητέρα της κάνοντας σχέδια για τον επικείμενο γάμο της δεύτερης με τον Αντώνη ξαφνικά παγώνει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Στέκεται απέναντι από τον άντρα που αγάπησε και εκείνος δεν χάνει την ευκαιρία να της μιλήσει.

Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Νιώθει την καρδιά της να σταματά, την ανάσα της να κόβεται και το σώμα της να καταρρέει. Μέσα της ήδη αισθάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όμως ούτε γνωρίζει ούτε μπορεί να φανταστεί τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά η διαθήκη του Ιάκωβου – Τι αφήνει πίσω του και σε ποιους

Θέλοντας να το περάσει όλο αυτό μόνη της κράτα τον Σταύρο μακριά της και αυτός γρήγορα παίρνει το μήνυμα. Μοιράζεται το παράπονο του με τη Μαρίνα. Της μιλάει για την κρίση που περνά ο γάμος τους και εκείνη που είδε το βλέμμα της κόρης της όταν αντίκρισε τον Αστέρη ζητά από την Αργυρώ όλη την αλήθεια.

Για πρώτη φορά της μιλά τόσο αυστηρά και απαιτεί να της πει τι ακριβώς συμβαίνει όμως δεν καταφέρνει να μάθει πολλά. Απογοητευμένος ο Σταύρος καταφεύγει για άλλη μία φορά στον Αστέρη τον οποίο πλέον θεωρεί φίλο του, Και εκείνος όπως πάντα είναι εκεί για να τον ακούσει.

Ο Αστέρης όμως έχει βάλει μπροστά ένα σχέδιο έτσι ώστε να μάθει αν το παιδί της Αργυρώς είναι δικό του. Ξέρει κατά βάθος όλη την αλήθεια απλά περιμένει να την επιβεβαιώσει ο Σταύρος καθώς ποτέ δεν περιμένει από την Αργυρώ να του πει την αλήθεια. Θα του πει την αλήθεια για το παιδί της Αργυρώς; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *