Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Σταύρο

Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» και ο Σταύρος προχωρεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη φέρνοντας τα πάνω – κάτω στις ζωές των ηρώων της αγαπημένης μας σειράς.

Έκδηλη είναι η ανησυχία του Σταύρου για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς. Η τελευταία είναι πολύ προβληματισμένη με τη κατάσταση της υγείας της σε σημείο να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το Σταύρο ο οποίος δεν ξέρει πώς να φερθεί.

Την ίδια ώρα ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει τον Σταύρο και όπως θα δούμε τα καταφέρνει. Του παρουσιάζεται όχι με το πραγματικό του όνομα αλλά ως Χρήστος και μέρα με τη μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σαπίζει στο ξύλο τον Δημοσθένη

Ο Σταύρος βρίσκει επιτέλους έναν άνθρωπο στη Κρήτη για να μοιράζεται τις σκέψεις του, στο «Σασμό». Και πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας θα του ξεφύγει κάτι που ο Αστέρης μέχρι εκείνη τη στιγμή αγνοούσε. Του ομολογεί πως αγάπησε πολύ το παιδί της Αργυρώς σαν δικό του.

Ο Αστέρης με το που ακούει τα λόγια αυτά του Σταύρου ξαφνιάζεται. Οι υποψίες του επαληθεύονται. Από εκείνη τη στιγμή και μετά σκέφτεται συνεχώς την Αργυρώ και το παιδί τους το μικρό Πετρή. Πλέον ξέρει όλη την αλήθεια και η μόνη του έννοια είναι πως θα έρθει και πάλι κοντά με την Αργυρώ και το παιδί τους. Και όπως έχουμε ήδη γράψει Αστέρης και Αργυρώ θα γίνουν πάλι ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος λιποθυμά – Σε σοκ Χάιδω και Μαργαρίτα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *