Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καρφώνει τον Ισίδωρο στην Αντιγόνη

Νέες εντάσεις έρχονται στην οικογένεια των Βρεττάκων, στη «Γη της Ελιάς», αφού η Ιουλία μαθαίνει για το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και το μαρτυράει στην Αντιγόνη.

 

Όλα ξεκινούν όταν ο Ισίδωρος αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρει το χαμένο του εγγόνι. Έγινε έξω φρενών όταν συνειδητοποίησε ότι η κόρη του τού είχε κρύψει κάτι τόσο σοβαρό. Δε θέλει λοιπόν σε καμία περίπτωση να φύγει από αυτόν τον κόσμο χωρίς να έχει σφίξει στην αγκαλιά του το παιδί του παιδιού του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να φύγει στην Ισπανία

Έτσι, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα με την ελπίδα να δει το εγγόνι του από κοντά. Κρυφά απ’ όλους φεύγει από τη Μάνη και φτάνει στην πρωτεύουσα έτοιμος να μιλήσει στη θετή μητέρα του παιδιού, τη Φανή Αναστασίου, που υποδύεται η Νίκη Παλληκαράκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Όταν η Ιουλία μαθαίνει το κρυφό ταξίδι που έκανε ο Ισίδωρος τρέχει να το πει στην Αντιγόνη, στη «Γη της Ελιάς». Η Αντιγόνη ανησυχεί ακόμη περισσότερο και θυμώνει που ο πατέρας της έδρασε έτσι πίσω από την πλάτη της. Κρύος ιδρώτας λούζει την Αντιγόνη, η οποία δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα σε δεχτώ, εάν μου κάνεις εγγόνι»

Τα πράγματα, όμως, δε θα είναι τόσο εύκολα για τον Ισίδωρο, αφού η Φανή δε θα αργήσει να μάθει ποιος είναι και θα τον διώξει. Εξοργίζεται όταν μαθαίνει την ταυτότητά του και του ζητάει να φύγει από εκεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

Η Γη της Ελιάς: Ερωτικό ειδύλλιο για Ισίδωρο και Φανή;

Φυσικά, ο Ισίδωρος δε θα κάνει πίσω και συνεχίζει να μένει στην Αθήνα. Στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του. Ο Βρεττάκος συγκινείται και προσπαθεί να καλοπιάσει την Φανή προκειμένου να την γνωρίσει καλύτερα. Σύντομα οι δυο τους θα έρθουν κοντά και θα αρχίσουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει μπροστά στο παιδί της

Πώς θα αντιδράσει η Αντιγόνη κι η Ιουλία όταν μάθουν ότι ο Ισίδωρος γνώρισε την εγγονή του, στη «Γη της Ελιάς»; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *