Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να φύγει στην Ισπανία

Ο Στέφανος σκέφτεται σοβαρά να πάει στην Ισπανία κι ο Στάθης τον πιέζει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται, στη «Γη της Ελιάς». Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να φύγει στην Ισπανία

Πατέρας και γιος μετά από καιρό έχουν έρθει πιο κοντά. Ο Στέφανος συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ξεπέρασε κάθε όριο κι έτσι έδωσε μία νέα ευκαιρία στον πατέρα του. Ο Στέφανος αρχίζει και συλλέγει ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την Ισπανία και θέλει με κάθε κόστος να πάει στην όμορφη χώρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και η Ασπασία στην Αρεόπολη

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 13, 14, 15, 16

Δίπλα του θα βρεθεί και ο Ιάκωβος, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει. Ο Στάθης προσπαθεί να σταθεί στον γιο του κι έτσι πιέζει τον Στέφανο να αρπάξει τη νέα ευκαιρία και να φύγει στην Ισπανία, στη «Γη της Ελιάς».

Ο Στέφανος είναι προβληματισμένος, αλλά είναι κάτι που το θέλει πολύ. Την ίδια στιγμή, έρχεται ξανά κοντά με την Ελένη, η οποία ενθουσιάζεται στην ιδέα της Ισπανίας. Σύντομα, όμως, η Αρετή θα μάθει τα νέα και θα παγώσει.

Η Γη της Ελιάς – Στα γόνατα η Αρετή: «Που πας γιε μου»

Όχι μόνο ο γιος της τα ξαναβρήκε με την Ελένη, αλλά θα φύγουν και από τη Μάνη. Η Αρετή θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει αυτό, αλλά ο Στέφανος πλέον είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στον έλεγχο της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός -Spoiler: Θα μάθει την σκληρή αλήθεια με τον πιο τραγικό τρόπο

Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που έδιωξε τον Στέφανο από την σειρά

Ο Στάθης νιώθει περήφανος για τον γιο του, παρόλο που θα φύγει από δίπλα του. Θέλει να κυνηγήσει τη ζωή του και να ζήσει νέες εμπειρίες. Πώς θα αντιδράσει η Αρετή όταν μάθει πως ο πρώην συζυγός της “έστειλε” το παιδί τους στην Ισπανία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *