Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέο Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Μπάμπη Και Κορίνα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέο Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Μπάμπη Και ΚορίναΆγριες Μέλισσες spoiler: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Ο Μπάμπης επιστρέφει στο Διαφάνι προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του, την ίδια στιγμή που η Κορίνα ετοιμάζει τον γάμο της με τον Μελέτη, στις Άγριες Μέλισσες. Δυστυχώς, τίποτα δε θα πάει όπως ακριβώς το υπολόγιζαν.

     Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε Μπάμπη και Κορίνα

Η στάση του Μελέτη έχει αρχίσει να ενοχλεί την Κορίνα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια συνειδητοποιεί καθημερινά πως δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση του με την Πηνελόπη ήρθε στο φως και έφερε μεγάλη σύγχυση στην ίδια, αλλά και στην οικογένεια Μεγαρίτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: O Ιάκωβος Βρεττάκος Επιστρέφει Στην Μάνη

Ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα σε Ακύλα και Μελέτη, θα κάνει την Κορίνα να φτάσει στα όριά της. Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα αναβάλλει τον γάμο, αναζητώντας αλλού την ευτυχία…

Μία μοιραία συνάντηση θα γίνει η αυτοκαταστροφή πολλών ηρώων. Ο Μπάμπης και η Κορίνα θα συναντηθούν τυχαία, στις Άγριες Μέλισσες και -μάλιστα- στην μπουάτ των Σεβαστών.

Ο Μπάμπης θα ερμηνεύει και η Κορίνα θα τον απολαμβάνει, φανερά γοητευμένη. ‘Ενα νέο ερωτικό ειδύλλιο θα ξεκινήσει, με τον Μπάμπη να επιθυμεί να την γνωρίσει καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις 30/10: Επεισόδιο 5ο «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»

Παρόλο που είναι η κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη, το πάθος θα είναι ασυγκράτητο, με την Κορίνα να αφήνει πίσω της τον Μελέτη. Ο γάμος έχει αναβληθεί και η νεαρή ηρωίδα ζει έναν άλλον παραμυθένιο έρωτα.

Όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης, όταν μάθει πως ο Μπάμπης διεκδικεί την αρραβωνιαστικιά του; Στο επίκεντρο θα βρεθεί και ο Ακύλας, ο οποίος θα μετανιώσει που τον άφησε να επιστρέψει από τη Λέρο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *