Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ξέρουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια τρέφουν έναν τεράστιο έρωτα ο ένας για τον άλλον. Παρόλα αυτά η Μαρίνα έθετε συνεχώς σε προτεραιότητα τα παιδιά της, τα προβλήματα πάντα την ξεπερνούσαν και σκεφτόταν παράλληλα ότι είναι χήρα και ότι το χωριό θα την συζητάει.

Ο Αντώνης από την άλλη, ήθελε όσο τίποτα να την κάνει δικιά του και δεν είχε σταματήσει στιγμή να την διεκδικεί με έναν γλυκό και διακριτικό τρόπο. Οι δικοί της άνθρωποι γνώριζαν για το ειδύλλιο ανάμεσα τους και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ήταν αμέτοχοι αλλά τώρα αποφάσισαν να βοηθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Αλίκη Τελικά Αποφυλακίζεται – Ο Λόγος…

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί
Μιλάμε πιο συγκεκριμένα για την αγαπημένη μας γιαγιά Ειρήνη και την παπαδιά Κατερίνα. Έχουν αντιληφθεί πως ο Αντώνης όχι μόνο την αγαπάει, αλλά είναι σε θέση να της προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και τρυφερότητα και αποφασίζουν να τους βοηθήσουν.

Ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και σαν Κρητικές όπως είναι ξεκινούν να συνωμοτούν και να στήνουν σχέδια έτσι ώστε ο Αντώνης με την Μαρίνα να έρθουν πιο κοντά. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θυμίζει και λίγο τις 7 θανάσιμες πεθερές, όταν η πεθερά αντιλαμβανόταν ότι έκανε χαζομάρα και ήθελε να τα ξανά βρει στο ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η Καλλιόπη


Εκτός του ότι η παπαδιά και η γιαγιά Ειρήνη θα θέσουν μία πιο ευχάριστη νότα στην σειρά Σασμός, αφού είμαστε σίγουροι ότι τα κατορθώματά τους, θα κάνουν λίγο το χειλάκι μας να σκάσει, το πιο ευχάριστο είναι ότι εν τέλει τα καταφέρνουν και Μαρίνα και Αντώνης σε λίγο καιρό θα ζουν τον έρωτά τους σε κάποια παραλία της Κρήτης. Αχ, και στα δικά μας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *