Η Γη της Ελιάς: «Η κόρη σου δίνει σκληρή μάχη, Φίλιππε»

Κι όμως, ο Φίλιππος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα μάθει τα πάντα όσον αφορά την κόρη του και την κατάσταση της υγείας της. Ο Στάθης παίρνει την πρωτοβουλία και αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια καθώς πιστεύει πως είναι πατέρας και είναι υπερχρέωση τους να του πουν τα πάντα. Την επόμενη κιόλας στιγμή, η Βασιλική του λέει το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, με τον ίδιο, όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, να καταρρέει.

Διαβάστε Επίσης  Τα καλύτερά μας χρόνια, Επεισόδια 9-10-11-12 ΄β Κύκλος

Τι θα δούμε απόψε 16/5 στην Γη της Ελιάς;
Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Ο άνδρας αποφασίζει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, να πει στον Φίλιππο όλη την αλήθεια για την κατάσταση της μικρής Στέλλας. Κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνες την Χάιδω με την Βασιλική αλλά αμέσως το αποδέχονται. Η Βασιλική του παραδέχεται πως η μικρή έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο και ο Φίλιππος καταρρέει. Θα καταφέρει να το διαχειριστεί όλο αυτό ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτείς μια δολοφόνο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *