Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίζει την Ελισάβετ-Nόμιζες ότι τρώω κουτόχορτο! Ηλίθια!

Η Κασσιανή έξω από το κελί απαιτεί από την Ξανθίππη να της πει για ποιον λόγο ήρθε ο γιατρός να εξετάσει την Ελισάβετ. Προσπαθεί να μπει μέσα, αλλά η Ξανθίππη δεν την αφήνει. «Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να μπεις!», της ξεκαθαρίζει και η Ελισάβετ που την ακούει ικετεύει τον γιατρό να βρει μια δικαιολογία για την παρουσία του εκεί, χωρίς να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, η Κασσιανή δεν το βάζει κάτω και καταφέρνει να παραμερίσει με δύναμη την Ξανθίππη και να μπει στο κελί. «Εξακολουθούν να μπαίνουν άνδρες στη μονή νυχτιάτικα, βλέπω…», λέει και ο γιατρός της ζητά να περάσει έξω, καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμα την εξέταση της Ελισάβετ. «Σας γνωρίζω… Σας είχα επισκεφτεί για ένα δικό μου θέμα πριν από τρία χρόνια περίπου…Ξέρω και ποιος είστε και ποια είναι η ειδικότητα σας!», τονίζει η Κασσιανή και η Ελισάβετ, την ακούει έντρομη και μαζεμένη…

«Λοιπόν; Τι ακριβώς συμβαίνει με την δόκιμη που χρειάστηκε γυναικολόγο τέτοια ώρα;», ρωτάει η Κασσιανή, όμως ο γιατρός της εξηγεί πως υπάρχει το ιατρικό απόρρητο. «Ετοιμάστε τα πράγματα σας, σας παρακαλώ… Από την στιγμή που κλήθηκα να σας αναλάβω, έχω και την ευθύνη σας. Θα σας πάρω μαζί μου, στο νοσοκομείο», λέει ο γιατρός στη Ελισάβετ και η Κασσιανή την πλησιάζει και της ψιθυρίζει:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέο μεγάλο σοκ για την Καλλιόπη

«Να πας… και να μείνεις εκεί. Μέχρι να γεννήσεις! Όχι νόμιζες ότι τρώω κουτόχορτο! Ηλίθια!»… Την ίδια ώρα, ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ψάχνουν στο υπόγειο και βρίσκουν ένα κινητό. «Δε νομίζω ότι αυτό το κινητό ήταν του αδερφού σου… κάπου πάει το μυαλό μου αλλά μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το επιβεβαιώσουμε…», λέει ο Πέτρος, ανοίγει το τηλέφωνο και καλεί στο δικό του και η κλήση γράφει Αυξεντία.

«Όχι ρε φίλε! Πάμε πάνω και βλέπουμε τι θα κάνουμε… Κι εδώ θα κλειδώσω, να μην μπορεί να ξαναέρθει η Πολυξένη!», του λέει έκπληκτος ο Σταυρίνος και στη συνέχεια ενημερώνουν την αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα, ο Πέτρος στέλνει μήνυμα στην Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο. «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ», της γράφει κι εκείνη του τηλεφωνεί αμέσως.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μάρκο μη με αφήνεις εδώ σε εκλιπαρώ

«Είσαι σίγουρος για αυτό που μού έγραψες; Πώς το έμαθες;» τον ρωτά με αγωνία. «Είμαι στο σπίτι του Σταυρίνου… Μόλις ανακαλύψαμε ότι το τηλεφώνημα που έγινε στην αστυνομία από το κινητό της Αυξεντίας και ενοχοποίησε τον πατέρα σου για την κλοπή… το έκανε η Πολυξένη! Βρήκαμε το κινητό της Αυξεντίας. Το είχε κρύψει εδώ, στο υπόγειο!», της εξηγεί κι εκείνη αφού τον ευχαριστήσει του ζητά να την ενημερώσει αν έχει κάποιο νέο.

Την επόμενη ημέρα, η αστυνομία φτάνει στο σπίτι του Μπόγρη και ο Σταυρίνος με τον Πέτρο παραδίδουν το κινητό της Αυξεντίας. «Το βρήκαμε στο υπόγειο εδώ στο σπίτι μου…το είχε κρύψει η νοικάρισσα μου, η Πολυξένη Βελιώτη…Θα έρθει σε λίγο να φτιάξει πρωινό… πετάχτηκε στο κοτέτσι ενός γείτονα λίγο παρακάτω για να φέρει αβγά…», λέει ο Σταυρίνος στους αστυνομικούς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *