Σασμός – Σπαραγμός για την Μαρίνα: «Καρδιά μου είσαι καλά;»

 

Σασμός – Σπαραγμός για την Μαρίνα: «Καρδιά μου είσαι καλά;»

Σασμός – Σπαραγμός για την Μαρίνα: «Καρδιά μου είσαι καλά;»

 

Δραματικές οι στιγμές που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς “Σασμός” καθώς η ζωή της Μαρίνας κινδυνεύει και ο Αντώνης κάνει τα πάντα για να την σώσει.

Η Μαρίνα θα κάνει την ανατροπή και θα σώσει τον Μαθιό από την φυλακή, αλλά ένα ταξίδι της με τον Αντώνη, θα φέρει δυσάρεστες εκπλήξεις σε όλους.

Ο Αντώνης θέλει να μάθει γιατί η Μαρίνα μάλωσε με την γιαγιά Ειρήνη, αλλά η Μαρίνα πιέζεται και δεν του λέει. Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv 24 η Μαρίνα θα σηκωθεί μόνη της και θα πάει να μπει με τα ρούχα στην θάλασσα, ενώ δύο άνθρωποι προσπαθούν να την σταματήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Πωλίνα ερωτεύεται τον Μπουκουράν

 

Σασμός: Σπαραγμός για την Μαρίνα – «Καρδιά μου είσαι καλά;»

«Κυρία! Είστε καλά; Ελάτε να βγούμε έξω. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε» της φωνάζουν κι εκείνη καταρρέει. Θα τη βγάλουν έξω, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης έχει ξυπνήσει και έχει ενημερώσει πως η γυναίκα του έχει χαθεί. Περιπολικά «οργώνουν» την περιοχή κι εκείνος ταραγμένος εύχεται να μην έχει συμβεί κάτι κακό στη γυναίκα της ζωής του.

Το ζευγάρι βγάζει με δυσκολία τη Μαρίνα από τη θάλασσα και όταν εκείνη συνέρχεται, της κάνουν ερωτήσεις για να τη βοηθήσουν να βρει κάποιον δικό της. Όμως η Μαρίνα τα έχει χαμένα και δεν θυμάται τίποτα, ούτε καν το όνομά της. Έτσι, ενημερώνουν την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης αποκαλύπτεται και μπαίνει φυλακή

Στο σημείο σπεύδει κι ο Αντώνης για να σιγουρευτεί πως είναι καλά, όμως ο άντρας θα κλονιστεί όταν συνειδητοποιήσει πως η γυναίκα του δεν τον γνωρίζει. «Μαρίνα μου, καρδιά μου. Είσαι καλά;», θα τη ρωτήσει, αλλά εκείνη απλά θα τον κοιτάζει σαν να τον βλέπει πρώτη φορά στη ζωή της.

«Μίλησέ μου, Μαρίνα, εγώ είμαι, ο Αντώνης σου», θα της πει. Εκείνη απλά τον κοιτάζει, προσπαθεί να θυμηθεί αλλά δεν τα καταφέρνει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *