Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική λέει ψέματα στον Φίλιππο για το μωρό

Συγκλονίζουν τα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», η ένταση κορυφώνεται και η Βασιλική αναγκάζεται να πει ψέματα στον Φίλιππο.

Όλα έχουν αλλάξει για την Βασιλική καθώς ο Φίλιππος και το μωρό τους βρίσκονται στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα. Ο Στάθης στηρίζει την κόρη του στη δύσκολη κατάσταση που περνά, ενώ στο νοσοκομείο είναι δίπλα στην Βασιλική και η Χάιδω, η Μυρτάλη, η Μαρίνα, ο Αλέξης και η Άννα. Έξω από το νοσοκομείο περιμένει ο Στέφανος να μάθει από τον πατέρα του νέα για το μωρό, αφού η αδελφή του έδιωξε εκείνον και την Αρετή, όταν πήγαν να την δουν. Αυτό βέβαια που κάνει έξαλλο τον Στάθη, είναι ότι ο γιος του ενδιαφέρεται μόνο για την κατάσταση του μωρού και όχι για του Φίλιππου.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ σκοτώνει τον Τζανέτο και ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια

Από την άλλη η Αρετή κατηγορεί την Χάιδω για το ατύχημα, αλλά αυτή τη φορά ο Στέφανος την βάζει στη θέση της, κάτι που δεν το περιμένει από τον γιο της που τον είχε μέχρι στιγμής με το μέρος της.

Το μωρό είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα νέα για τον Φίλιππο είναι ευχάριστα και έτσι ο γιατρός επιτρέπει στην Βασιλική και την Χάιδω να τον δουν. Καθώς οι στιγμές για το μωρό εξακολουθούν να είναι κρίσιμες, οι γιατροί αποφασίζουν να το βάλουν σε τεχνητό κώμα έτσι ώστε ο εγκέφαλος του να ξεκουραστεί, για να ανταποκριθεί καλύτερα στην αγωγή. Ο γιατρός μάλιστα εξηγεί στη Βασιλική, πως όλες οι θεραπείες εμπεριέχουν ένα ποσοστό ρίσκου αλλά η επιτυχία έχει μεγαλύτερα ποσοστά και της λέει πως σε περίπτωση που δεν απορροφηθεί το αιμάτωμα θα πρέπει να προχωρήσουν σε χειρουργείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λεωνίδας φτάνει στα άκρα: «Θέλω τα λεφτά»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *