Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Η Βασιλική μας έβριζε και εσύ καθόσουν»

Η αγαπημένη σε όλους μας σειρά Η Γη της Ελιάς, επιστρέφει απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του Mega με νέο επεισόδιο που θα κορυφώσει την αγωνία στα ύψη. Όλοι αγωνιούν για το τι θα γίνει με τον Φίλιππο και το μωρό και περιμένουν να ακούσουν κάτι ευχάριστο. Τα νέα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά για κανέναν. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στέφανος πηγαίνει στο νοσοκομείο, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, με σκοπό να μιλήσει με τον πατέρα του. Τι θα ειπωθεί μεταξύ τους;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι Βρεττάκοι παίρνουν την μικρή Αγγελική

Στέφανος και Στάθης ξανά σε αντιπαράθεση στην Γη της Ελιάς

Ο Στέφανος πηγαίνει στο νοσοκομείο με σκοπό να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά την κατάσταση υγείας της μικρής Στέλλας. Ο Στάθης τον ενημερώνει πως η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη και πως δεν ξέρουν άμα θα ζήσει. Οι επόμενες ώρες για την οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολες και όλοι εύχονται να γίνει το θαύμα.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι: οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (33-34)

 

Η Βασιλική τρέμει για την κόρη της και ο πατέρας της, Στάθης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Ο Στέφανος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, όπως θα δείτε και παραπάνω στο αποκλειστικό απόσπασμα, γεμάτος ειρωνεία μιλάει στον Στάθη για την στάση της Βασιλικής απέναντι σε αυτόν και την Αρετή με τον Στάθη να τον βάζει αμέσως στην θέση του. Πατέρας και γιος έρχονται για ακόμα μια φορά σε αντιπαράθεση!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *