Αγάπη Παράνομη: Ο Στάθης παρακολουθεί τον γιο του να κάνει έρωτα με τη Χρυσαυγή

Αγάπη Παράνομη: Ο Στάθης παρακολουθεί τον γιο του να κάνει έρωτα με τη ΧρυσαυγήΟ Στάθης Θεριανός έχει βάλει τον πειρασμό μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δημιουργώντας μία αγάπη παράνομη προς την ίδια του τη νύφη. Η ομορφιά και η γοητεία της Χρυσαυγής δε τον αφήνει να τραβήξει το βλέμμα του από πάνω της.

Ο Γιώργης προσπαθεί να συνηθίσει τις ημέρες του έγγαμου βίου με την αγαπημένη του, ζώντας το απόλυτο παραμύθι. Χάδια, βόλτες και νύχτες έντονου πάθους, κάνουν τους δύο νεαρούς να πετούν στα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα θηλάζει κρυφά το μωρό της Ευγενίας

Μόνο που πίσω από αυτό το ζευγάρι, βρίσκεται η σκιά του πατέρα. Ο Στάθης παρακολουθεί τον γιο του να κάνει έρωτα με την Χρυσαυγή, με το πάθος του να φουντώνει στη σειρά Αγάπη Παράνομη.

Το περίεργο αυτό συναίσθημα γίνεται όλο και πιο έντονο, με αποτέλεσμα να τον πνίγει. Θέλει να κάνει δική του την Χρυσαυγή, να αφεθεί στην αγκαλιά της. Δε συνειδητοποιεί πως οδηγείται στα όρια της τρέλας.

Αγάπη Παράνομη: Ο Στάθης παρακολουθεί τον γιο του να κάνει έρωτα με τη Χρυσαυγή

Η Διαμάντω στέκεται πίσω από το κακό αυτό, παρακολουθώντας την καταστροφή να πλησιάζει. Προσπαθεί να απομακρύνει τα παιδιά από το σπίτι, με στόχο να σώσει το νεαρό κορίτσι, πριν γίνει ζημιά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Ο Στάθης δε βάζει μυαλό. Συνεχίζει να παρακολουθεί το ζευγάρι να κάνει έρωτα, μέχρι να τον πιάσει στα πράσα η Διαμάντω. Τότε, ο πόλεμος ξεσπά μέσα στο σπίτι, με τον Στάθη να βάζει σε κίνδυνο την ίδια του την οικογένεια.

Αγάπη παράνομη επεισόδιο 1-2 «Αρραβώνας και Γάμος»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *