Σασμός: Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων

 

Σασμός: Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων

Σασμός: Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων

 

Ο Παύλος στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή όλων, όταν αποκαλυφθεί η αληθινή ταυτότητα της Εύας.

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Εύας συγκλονίζει τους πάντες στην Άνω Ποριά

Η Εύα ετοιμάζει επίθεση εναντίον του Μαθιού αλλά τελικά το θύμα δεν θα είναι αυτός, αλλά ένας εργάτης του που θα χάσει τη ζωή του από το αδίστακτο σχέδιο της αδερφής του Ευθύμη. Μετά από αυτό ο Μαθιός συγκλονίζεται από τον χαμό του εργάτη του, ενώ συνειδητοποιεί ότι είναι ζωντανός εντελώς τυχαία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παίρνουν διαζύγιο

Εντωμεταξύ η Εύα έχει προσπαθήσει επίσης να βγάλει από τη μέση τη Θοδώρα, κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου της, χωρίς ευτυχώς να πετύχει αυτό που ήθελε.

Παράλληλα ο Παύλος μαζί με τον Βαγγέλη παγιδεύουν την Εύα αποκαλύπτοντας την πραγματική της ταυτότητα και την καταγγέλουν, ενώ ο εισαγγελέας γνωρίζει ήδη ποια είναι μέσω μιας φωτογραφίας.

Η αστυνομία πηγαίνει στη μαρίνα όπου σε ένα σκάφος κρύβεται η Εύα και την συλλαμβάνουν, με τον Γιακωβάκη να προχωρά στην έκδοσή της στην Κύπρο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος σκοτώνει τον Μπόγρη

Και ενώ συμβαίνουν αυτά οι Βρουλάκηδες όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», τα βάζουν με τον Παύλο, γιατί ενώ γνώριζε ποια ήταν δεν το είχε αποκαλύψει και εξαιτίας ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ έβαλε σε κίνδυνο και άλλους αθώους ανθρώπους.

Τίποτα δεν σταματά εντωμεταξύ την Εύα, η οποία ακόμα και μέσα από την φυλακή σχεδιάζει τρόπους για να εκδικηθεί όσους την πρόδωσαν και ειδικά τον Παύλο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *